Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Kontaktne lece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lelica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Lece

U King Crosu imas talijanski ducan sa lecama, imaju povoljne cijene.
    Mekane lece koje traju mjesec dana kostaju 190 kuna. Dobijes ih sest u pakiranju dakle za 6 mjeseci.
    Njihova velika prednost je sto ne iritiraju oci jer ih brzo zamijenis novima, manja je opasnost od upale oka a ako je izgubis neces se zbog toga zabrinjavati i imas uvijek u pricuvi.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lelica prvotno napisa Vidi poruku
    U King Crosu imas talijanski ducan sa lecama, imaju povoljne cijene.
    Mekane lece koje traju mjesec dana kostaju 190 kuna. Dobijes ih sest u pakiranju dakle za 6 mjeseci.
    Je li to Salmoiraghi & Vigano?
    Jesu li cijene jos uvijek takve?
    I da li se ta cijena odnosi na mekane toricne lece?

Jer, upravo se spremam naruciti nove, a ovo je definitivno najjeftinija cijena koju sam dosad vidjela...
    BTW, kod njih sam (u Italiji) radila naocale, i platila sam bas masno, pa me ova cijena cudi...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Je li to Salmoiraghi & Vigano?
    Jesu li cijene jos uvijek takve?
    I da li se ta cijena odnosi na mekane toricne lece?

Jer, upravo se spremam naruciti nove, a ovo je definitivno najjeftinija cijena koju sam dosad vidjela...
    BTW, kod njih sam (u Italiji) radila naocale, i platila sam bas masno, pa me ova cijena cudi...
    Provjerila, kod njih je cijena i dalje masna, cca 80 € paket sa 6 leca za jedno oko.

Ali strasno su im povoljne otopine za lece, univerzalne za meke lece (koje inace proizvodi B&L), 500 ml, dodju 6,50 € (sa kutijicom za lece) - jucer kupljeno.
    Posljednje uređivanje od Elly : 12.10.2011. at 11:10

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ih jucer nisam osjecala, tako mi je bilo ugodno s njima da sam se jedva ustvari natjerala na skidanje i muke po pranju
    ali danas, cure u uredu su me zalile kako mi je smetalo

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja nosim leće god dana, imam 46 godina, trebalo mi je dosta da se na njih naviknem, smetao mi je taj rub užasno
    sada toga nema, čuvam ih i perem Boston otopinom in one bottle,ne ispirem ih vodom, tako mi rekli
    imam polutvrde
    žao mi je što nisam počela nositi leće već ranije
    inače počela sam ih nositi zbog toga što su bile preporučene mom djetetu, pa moram biti neki "uzor" i kod njega smo uspješno zaustavili rast dioptrije
    oboje smo zadovoljni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •