Meni se ne čini da je previše 600kn za 4 para leća uz pregled. Ja sam 6 pari platila 600 kn a pregled sam platila 70 kn (to je bila cijena edukacije za nošenje leća. sam pregled nisam plaćala zbog dopunskog zdravstvenog) Cijena se ne mijenja zbog različite dioptrije nego je stvar u tome da su leće pakirane u kompletu (kod mene 6 komada u jednoj kutiji), pa tako moraš kupiti jedan komplet određene dpt za jedno oko i druge dpt za drugo oko, pa to ispadne kao dupla cijena. Npr. ja imam istu dpt na oba oka i mogla sam slobodno uzeti samo jednu kutiju pa bi to bilo kao da su 3 para i platila bih 300kn. Nažalost poliklinika gdje sam išla na pregled je u dogovoru s Ghetaldusom pa su mi oni samoinicijativno naručili leće 6 pari Purevision, nisu mi dali probne i sad je to neslavno završilo. te leće meni uopće ne odgovaraju jer imaju deblji rub koji mene žulja pa imam osjećaj kao da mi je prsten u oku. Nakon cca sat vremena nošenja se počnu mutiti (kao da gledam pod vodom) a nakon par sati me oči peku i kad ih skinem preporodim se. zato ih sada nosim (jer si ne mogu priuštiti druge) samo kad idem negdje na kratko a vani je sunce pa bih rado stavila sunčane naočale..čim dođem kući ih obavezno skinem.
Uglavnom jako sam razočarana i željela bih pronaći leće koje bi odgovarale mojim očima ali ne mogu davati po 600 kn samo da bih ih isprobala.
Zašto je nemoguće pronaći privatnika koji nije u dogovru s nekom od optika i dobiti neke probne leće.

Čula sam da su one od Johnsona jako ugodne. Imate li iskustava?