Tinna, potpuno se slažem s tobom, meni je to uvijek apsurdno kad se neka mama žali kako dijete "ništa ne jede", a to isto dijete po isti dan navlači flašicu sa sokovima, "linom" i sličnim shitevima.
Ne kužim zašto uopće ponuditi Čokolino? Zdrav nije, jedino što je brzo gotov - no, ja i zobene pahuljice na rižinom mlijeku s voćem priredim za dvije minute. Bioaktiv s izmiksanim svježim voćem (i finiji i neusporedivo zdraviji od kupovnih voćnih jogurta) gotov je u tren oka. Za griz treba 6-7 minuta. Instant palenta je gotova za dvije. Hoću reći, "brzina" mi nije neki argument za Čokolino.
Slatko još nije probao, ali znam da će probati i da će ga jesti, ne uzrujavam se oko toga. Ne namjeravam mu ga kupovati svaki dan niti mu davati prije obroka. Ovo što vas većina piše u vezi slatkog mi se čini razumno (naravno, za stariju djecu - ne bi mi bilo razumno davati slatko iza obroka jednogodišnjaku).
Mi smo dede i bake zauzdali, jedino moja mama pili po "zdravim" sokićima.

Ona stvarno vjeruje da je (kršitelj koda)ov sokić zdraviji od svježe iscijeđene naranče jer "ima više korisnih sastojaka". :shock: :shock: