bok svima![]()
Mila ima 4 zubića i 13 mjeseci i isto ko Emanuel baš još ne papa sama uspješno - muzli muzli po ustekima pa onda hoće izbaciti van. a jogurtiće, uglavnom voli ali joj ne dajemo često. jedno vrijeme je kefir bio najdraži a sad hoće i voćni. ne dajem joj baš ali hoće ako mene vidi da jedem pa joj dam da proba - sviđa joj se jako od borovnicemislim si, to valjda ima i malo željeza. kefir joj damo malo uz palenticu. nekad joj se sviđa,nekad ne. tako sve zapravo- nekad obožava a nekad radi bljak...curkica zna kaj hoće 8)
ali...da podijelim i to s vama...
...drage zimskice, izbezumljena sam - otpadaju mi obrve!?!?! već jedno vrijeme ali nisam se obazirala kad ono, u nedjelju su mi ostale pune ruke obrva kad sam prošla po njima...??? jučer sam otišla doktoru s tim čudom i sad me šalju od nemila do nedraga vadit sve žive nalaze (krv, hormoni, zubi, ginić...). inače se super osjećam. vjerujem da je možda samo nedostatak nečega...ima neko iskustva s tim? komentar? savjet?

mislim si, to valjda ima i malo željeza. kefir joj damo malo uz palenticu. nekad joj se sviđa,nekad ne. tako sve zapravo- nekad obožava a nekad radi bljak...curkica zna kaj hoće 8)
. A Max je u jaslicama sasvim druga osoba. Čitav dan se mazi s tetom. Problem je zadnjih sat i pol kad je u dežurstvu s tetama koje ga ne baš ne doživljavaju pa plače bez prestanka. I još jedna fora koja mi nije jasna, Maxa van vode u nečijim kolicima, navodno da to jako voli i da se boji djece :shock: , napomenuli smo teti da znamo za to (mm pod pauzom špijunirao oko vrtića 2 dana na motoru s kacigom) i da nam je to jako čudno jer Max inače mrzi kolica.
... ali mi je drago da si se napokon javila
super si se izorganizirala! 16 x 200 ml :shock: svaka čast... Jakov sisa prije spavanja, po cijelu noć i pred ujutro + po danu dva puta, ali mislim da je to sve samo po par gutljaja, ni približno ovoliko... njemu bi falila cica kao cica, a ne sadržaj
namjerno stavim u ruksak sve moguće kombinacije: tanku, debelu majicu, džemper, jaknu,... da ga mogu oblačiti i svlačiti po potrebi, kad ono... sve krivo rade... pitam tetu zašto ga je toliko utoplila, a ona da joj se čini da je hladno... i kako da ne budu svi prehlađeni non-stop?
Ma to sa vidjela kod svog ginića, ali nema šanse da se sjetim imena, osim što sam pročitala na letku da su "idealne" za vrijeme dojenja... Ja si isto moram smisliti neko rješenje za poslije, a za sada uživam i čekam
SUPER!!!
) odem dalje raditi. Ali i to mislim svesti na minimum, odnosno čisto ukinuti.