bok svima![]()
Mila ima 4 zubića i 13 mjeseci i isto ko Emanuel baš još ne papa sama uspješno - muzli muzli po ustekima pa onda hoće izbaciti van. a jogurtiće, uglavnom voli ali joj ne dajemo često. jedno vrijeme je kefir bio najdraži a sad hoće i voćni. ne dajem joj baš ali hoće ako mene vidi da jedem pa joj dam da proba - sviđa joj se jako od borovnicemislim si, to valjda ima i malo željeza. kefir joj damo malo uz palenticu. nekad joj se sviđa,nekad ne. tako sve zapravo- nekad obožava a nekad radi bljak...curkica zna kaj hoće 8)
ali...da podijelim i to s vama...
...drage zimskice, izbezumljena sam - otpadaju mi obrve!?!?! već jedno vrijeme ali nisam se obazirala kad ono, u nedjelju su mi ostale pune ruke obrva kad sam prošla po njima...??? jučer sam otišla doktoru s tim čudom i sad me šalju od nemila do nedraga vadit sve žive nalaze (krv, hormoni, zubi, ginić...). inače se super osjećam. vjerujem da je možda samo nedostatak nečega...ima neko iskustva s tim? komentar? savjet?

mislim si, to valjda ima i malo željeza. kefir joj damo malo uz palenticu. nekad joj se sviđa,nekad ne. tako sve zapravo- nekad obožava a nekad radi bljak...curkica zna kaj hoće 8)