Nemam.. bar ne neki da znaju da je tu. Idem zbog vanmaterične (ili dvije) koja mi je ostala od zadnjeg IVFa. Vjerojatno će mi lijevi jajovod odstraniti, desni "očistiti", a kad sam već u općoj napraviti i histeroskopiju, da provjere maternicu.Zvrk prvotno napisa
Dogovorila sam s drB da će biti dijagnostička laparoskopija, a onda on napravi sve što misli da treba. S molbom da proba sačuvati desni jajnik.
Ja sam nekak vječni optimist oko te moje trudnoće.. i nekako mislim da bi mogla jednom prirodno ostati trudna (dr se složio s tom teorijom). A za to mi treba jajovod. :D
svizac.. :shock: al glavno da si se ti nama vratila!![]()
Ovaj vikend nismo cijeli proveli na moru, kako smo htjeli. Omjer cijene hotela, opremljenosti i njihove otvorenosti.. nije baš bio najsretniji. I zaključih da je to prekomplicirano - pakiranje za jedan dan.
U subotu smo proučavali novi parkić u Zagrebu, a u nedjelju ujutro krenuli rano prema moru.. završili u Njivicama, i popodne još svratili u Opatiju na kolače s MMMovim rođacima, pa malo njima doma u Rijeku.. Imaju malog zeku, pa je Keti malo dragala hop-hop zeku. Djagi..![]()

i naravno, cereka i brblje nekim svojim jezikom...
) ali svega par cigareta... jednostavno mu je došlo da ne puši...
.
. Da ima 2 ili 3 balona zakacena na biciklicu, cim vidi dijete sa balonom ili nedaj Boze na standu, odmah bi jos koji. Simpa mi je moj bembo, tako je pametan i sladak, mazan, pun ljubavi.
.