Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 116 od 116

Tema: Zimska djeca 2005/2006 (2. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Zvrk prvotno napisa
    Imaš septum neki?
    Nemam.. bar ne neki da znaju da je tu. Idem zbog vanmaterične (ili dvije) koja mi je ostala od zadnjeg IVFa. Vjerojatno će mi lijevi jajovod odstraniti, desni "očistiti", a kad sam već u općoj napraviti i histeroskopiju, da provjere maternicu.
    Dogovorila sam s drB da će biti dijagnostička laparoskopija, a onda on napravi sve što misli da treba. S molbom da proba sačuvati desni jajnik.
    Ja sam nekak vječni optimist oko te moje trudnoće.. i nekako mislim da bi mogla jednom prirodno ostati trudna (dr se složio s tom teorijom). A za to mi treba jajovod. :D

svizac.. :shock: al glavno da si se ti nama vratila!

Ovaj vikend nismo cijeli proveli na moru, kako smo htjeli. Omjer cijene hotela, opremljenosti i njihove otvorenosti.. nije baš bio najsretniji. I zaključih da je to prekomplicirano - pakiranje za jedan dan.

U subotu smo proučavali novi parkić u Zagrebu, a u nedjelju ujutro krenuli rano prema moru.. završili u Njivicama, i popodne još svratili u Opatiju na kolače s MMMovim rođacima, pa malo njima doma u Rijeku.. Imaju malog zeku, pa je Keti malo dragala hop-hop zeku. Djagi..

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Svizac - ovo mi je preslatko kako te je Ema dočekala! I da, sad će trebati neko vrijeme da skuži da ćeš se vratiti. Ali sve u svemu super ste to obje podnijele! A za putovanje - majko mila! Ja sam se uplašila da ste zapeli u snijegu!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

snijeg!!! u zg ga gotovo ni nema, ali od podsuseda prema zaprešiću... a tek kod mene na poslu - 15ak cm, lijepog bijelog, čistog, netaknutog...
    joj da mi je sad F da malo pogaca po tome...

jučer mu kontroliram zubiće - imamo obje donje četvorke - probile su, istina samo kantunići, ali su konačno izašle... počeo je jezičićem rusati po njima, i skroz je smiješan tako...

u hodanju je nezaustavljiv... digne se i samo se zaputi... dođe do lopte (na njoj sjedim pred kompom) i gura ju po cijelom boravku... i naravno, cereka i brblje nekim svojim jezikom...

obožava mahati pa-pa... a najsretniji je kad se zaurla kao mali lav, pogotovo kad to uspije napraviti meni ili mm na uho

Mala - ovo mi je četvrta menga i svaki put do sad mi je kasnila - od 2 do 10 dana...

Svizac - super da je sve na kraju ok završilo... i super za Emu... mene takvo odvajanje čeka u lipnju - pet dana irske...

Sanja - vibrice

Zvrk - ja sam nekad davno pušila, ali mi već dugo smrdi i nemam uopće želju, a mm je prestao pred 2 godine i par puta nakon toga kupio kutiju i skrivečki išao pred zgradu pušit (kao, ide vidit jel' auto dobro sparkiran ) ali svega par cigareta... jednostavno mu je došlo da ne puši...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, jel vi dobivate obavjest da je netko odgovorio na temu? Meni su prestale dolaziti prije par dana.. pa me zanima kak je kod vas. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, samo sam svratila da ti dam podrsku i pozelim sve naj,naj na zahvatu koji te ceka.

Ne znam da li si vec bila na laparo ili histero, ali jedan savijet- obrij se kod kuce .

Oporavak je brz, mada ces ce osjecati malcice malaksavo, ali Boze moj tako je poslije svakog zahvata.

Nekako se i sama nadam prirodnoj trudnoci pa sam stoga stavila tocku na i potpomognutoj. Imamo svoga misica i necu nista forsirati, pocela sam se jeziti na rijec hormoni.

Nas misic je dobio biciklic, pa smo svakodnevno na sepurenju na nasem lijepom korzu. Za sada su nam veliki izazov baloni, naime, misic misli da su svi baloni svijeta njegovi . Da ima 2 ili 3 balona zakacena na biciklicu, cim vidi dijete sa balonom ili nedaj Boze na standu, odmah bi jos koji. Simpa mi je moj bembo, tako je pametan i sladak, mazan, pun ljubavi.

Jos samo da sredimo papanje, odnosno zvakanje hranje i normalno gutanje bez pokusaja gusenja, bit cu presretna.....

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kada citam vase komentare vezane uz papanje stvarno se osjecam sretnom. Naime Ema je jede sve i to u velikim kolicinama. Cim vidi da netko jede ona hoce isto. Obozava blitvu i spinat i sve zitarice. Jos uvijek joj dosta pasiramo sve jer ima samo 4 zubica pa nemre bas najbolje zvakati. Mi imamo obicaj da ona pojede svoj obrok koji joj posebno kuham (zdravo i bez dodataka soli, secera i inih stvari) i onda jos papa nasu hranu sa nama. Onak joj na drobim na njen stolic pa si ona sama stavlja u usta i papa. Obozava kekse od zobenih pahuljica. Napravim smjesu i stavim u frizider i onda svaki drugi dan ispece 10-tak komada. To joj je jako fino. Ako ste zainteresirani stavim recept.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj svizac prvotno napisa
    Obozava kekse od zobenih pahuljica. Napravim smjesu i stavim u frizider i onda svaki drugi dan ispece 10-tak komada. To joj je jako fino. Ako ste zainteresirani stavim recept.
    može! :D

napiši nam čim više recepata.. moje malo čudovište ne papa skoro ništa, odnosno jaaako teško proširujemo skup namirnica. uspjehom smatram 2-3 pojedene žlice!

probali smo ovaj vikend recept od Ivček za doručak. pojela je prvo jednu žlicu. nije htjela više, pa sam joj dala cornflakes. kad je vidla mene kak papam ostatak njenog doručka, 2-3 puta je rekla "amm" i ponovo pojela, a u međuvremenu malo cornflakesa. nadam se da će joj se drugi put više svidjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde svizac molim te napisi recept

samo me nesto zanima; kakvi su keksici za jesti, jer i moj bebac ima samo cetiri zubica, pa nismo bas najspretniji.

Nadam se da keksici nisu tvrdi, da su rahli i da se lako grickaju.
    Koje zobene pahuljice koristis?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo sad na skoro 8 zuba (obje donje dvojke provirile), ali još ne kuži kada nešto odgrize kako to dovoljno sažvakati pa progutati...

Imamo novih slikica!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sad sam se sjetila - netko je pitao za fontanelu, a ja još nisam provjerila: mislim da se većini bebača zatvori do 18 mjeseci (ova gornja, velika). Gabu je otvorena još k'o 50 lipa, tako da mislim da se ni neće do tada zatvoriti, ali isto tako mislim da to nije neka frka. Budem večeras provjerila, pa javim.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas smo bili kod pedijatra, Domi ima bronhitis, inhalirali su ga i dobio je injekciju nečega što ne mogu pročitati

Pedijatrica nas je pohvalila što još uvijek dojimo, naručito sada kad je bolestan, tim više što mu je to ujedno i hrana i tekućina (sad jede i pije još manje). Pogledala mu je fontanelu i rekla da se zatvorila.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    Mala - ovo mi je četvrta menga i svaki put do sad mi je kasnila - od 2 do 10 dana..
    Pitala sam svoju dr za to kašnjenje pa mi je rekla da sve dok dojim moguće je da nemam ovulacije pa tako ni menge i da je to normalno (dok dojim!). A moguće je i da mi je ovulacija bila kasno pa se još nije moglo vidjeti na testu :/
    Sve je to meni ok, ali ja sam gotovo sigurna da sam imala ovulaciju prošli ciklus i to sam skužila po sluzi koje je bilo puno i to prozirne kao bjelanjak-nemreš fulat!
    ma ne znam, ak ne dobijem do kraja tjedna kupit ću još jedan test da budem ziher. Ak sam trudna super, ak je preskočila menga, opet super!

Svizac, daj recept! Ja još nisam isprobala novu pećnicu (osim da prepržim bademe hehe), pa zato pucaj!

Fontanela-nema pojima, neki dan smo prali kosicu ali nisam skužila jel se zatvorila.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Svizac, koji doživljaji, super da je ipak sve super prošlo i da nije bilo problema s Emom.
    Zvrk, ona kuharica bebe mi je bezveze, u svakom receptu je šećer, pogledaj radije malo po forumu, cure preporučaju puno bolja izdanja.
    Ja imam od Boban Pejić Prirodno i zdravo za bebe i djecu.
    Ja snijeg nisam ni vidjela danas kad je moj stol na poslu u stakleniku unutar staklenika .
    Max ima 10 zubića i super jede, ali ga dosta moram animirati dok jede.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joooj, Svizac, mi smo se razveselili da će ostati snijeg - ali ništa od toga.
    Zato smo danas plesale s dva dečka Roma koji svaki dan dolaze i sviraju harmoniku pred zgradom. Zgodno su se dosjetili, baš mi je fora kad ih čujem, ljudi im bacaju novčiće (mi smo im odnijele jer mi je nekak bilo glupo im baciti) a oni nas uveseljavaju. Imaju oko 20-tak godina i k'o da najavljuju proljeće! Danas su baš dobro zaradili jer je Ela skakutala oko njih i čagala! Skroz smo se ukomponirale u marketinšku ponudu! Je l ima tih fora u po drugim kvartovima?

Sanja, ja sam isto bila uvijek sigurna da ću kad-tad imati veeelik trbuh i malu Elu i eto nas! Tako će i Keti dobit seku ili brata, ovisi kak vam se posloži. Baumi je i meni radio laparo jer sam imala septumčić koji i je i nije trebalo dirati pa sam barem hsg prošla pod totalnom.
    Bili ste u Njivicama, tamo smo mi cijelo ljeto! Za dva mjeseca odlazimo (kad odradim sve dogovoreno) a prije ćemo za neki vikend ako bude toplo jer nam grijanje baš nije najbolje u kući. Kad odemo, možete svratit do nas.

Cure, je l se vi još uvijek nalazite onak zajedno k'o prije? Mislim, bi mismo se družile!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bi mismo=mi bismo... ide mi...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bili ste u Njivicama, tamo smo mi cijelo ljeto! Za dva mjeseca odlazimo (kad odradim sve dogovoreno) a prije ćemo za neki vikend ako bude toplo jer nam grijanje baš nije najbolje u kući. Kad odemo, možete svratit do nas.
    tnx
    ako smo u blizini, javimo se.
    sigurno ćemo dio ljeta (koji vikend) provesti u Portu. to je blizu.

Cure, je l se vi još uvijek nalazite onak zajedno k'o prije? Mislim, bi mismo se družile!
    Od kad radimo, druženja su se prorijedila..

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •