Super za dojenjw. Moji isto jos uvijek sisu ko veliki...nikad nisu odbili cicu. Ponekad mi je dnevno dojenje u tandemu jedino vrijeme za malo predahnut....jos ako i zadrijemaju...nezamjenjivi trenuci ! Kroz cca mjesec i pol se vracam na posao pa jos ne znam kako da iskombiniram dojenje ali smislit cu nesto. Nece me biti po 12- 13 sati pa nisam sigurna kako isprogramirati cice za te radne dane ...a jos mi se ne prestaje![]()

Odgovori s citatom
)

)
). Brzo ce treci mjesec 
. Al to nas nije pokolebalo, prvih večeri i noći je bio non stop na sisama liejvapa desna pa plač i tako u krug (a umirala sam od bolova od epi i iscrpljenosti od groznog poroda). Bila sam na Rodinoj radionici (veliko hvala i bravo!), pročitala hrpetine literature, okružila se frendicama koje su dojile usprkos raznim problemima, educirala mm-a i mamu koja je bila 10 dana samnom i bila mi potpora iako znam da je mislila da nas oboje mučim. Moj sinek nije nakon 14 dana vratio porođajnu težinu (zahvaljujući divnim patronažnim iz DZ Prečko nas ni to nije obeshrabrilo), niti je sa 6 mj uduplao. Dobivao je toliko da sam samo na ovom forumu nalazila primjere i utjehu da su žene ipak nastavljale (isključivo) dojiti. Nikad nije puno spavao kao "zadovoljne" bebe, prvih nekoliko mjeseci je noćno uspavljivanje bilo 22-0,30 s jedne na drugu sisu da se napokon najede. Uvijek je dojen na zahtjev (prvih cca 9 mj života je valjda 70% vremena na sisi proveo), dudu nije imao, vodu ni čaj također. Dohranu sam dala s 5 mj kao kompromis sa pedicom da ipak izbjegnemo AD iako svi znamo da se od toga neće nadebljati. Znam da veličina sisa nije važna ali imam mršavu dvojku (nategnuto) i u prvoj trudnoći mi uopće nisu narasle (čak su se i savjetnice na radionici čudile) a sada mooožda za pola broja, ali jako rijetko sam osjetila let down, nikad mi nije druga curila dok je na jednu dojio, jastučići mi nikad nisu trebali,neću ni spominjati da se nisam mogla izdojiti više od par ml jer znam da to nije pokazatelj... Inače sam imala PCOS, anovulatorne cikluse i probleme s hormonima i mislim da i to ima nekog utjecaja.