Pokazuje rezultate 1 do 50 od 601

Tema: Dojenje blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Samo sam ćirnula pružiti podršku i mama dojilicama blizanaca.
    Ja imam jednog gladanjaka i još mi je svježe kako je teško bilo prvih tjedana sa dojenjem i grčevima... dvoje mi je teško zamislivo, stoga, još jednom, .

Legal, mislim da doista ne radiš ništa pogrešno i doista nije tvoje mlijeko krivo (ja sam u toj fazi pomišljala na to, kao i da ga ni ne hranim mlijekom već napumpavam čistim zrakom koliko se grčio i, na kraju, prdio).

Mene ubijalo kad su mi to govorili (jer sam željela da mi netko da neki magičan savjet od kojeg će mome zlatu čim prije biti lakše), ali doista je riječ o nezrelom probavnom sustavu koji se privikava na probavljanje mlijeka, pa se uslijed toga i stvara više plinova (nije samo riječ o progutanom zraku, da bar je), a najgore je nakon jela jer tada puni želučić pritisne crijeva puna zraka...

Dobra vijest je da je sa mjesec dana već puuuno bolje, sa mjesec i pol se napinajanje događa tek povremeno, a vrištanje rijetko, a sa dva mjeseca je to gotovo pa pradavna prošlost (sa povremenim njurg i kme kad treba prducnuti i pokakati se).

Držite se mame duplice

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.youtube.com/results?searc...burping+a+baby

nije na odmet pogledati....možda imaju koju tehniku koja bi kod vas upalila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •