Pokazuje rezultate 1 do 50 od 601

Tema: Dojenje blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Proucit cu ove upute za tandem i pokusat sljedeci put kad mm bude doma sve sama ali isto da je on tu ako zatreba pomoc. I tako dok se ne ushemimo. A do tada mozda i cure usklade malo bioritmove. Za sada se potrefi jednom u dva dana da je tandem. Jer ovako dojeci svako sat osjecam se kao dvorska dojilja ili jedna velika sisa iz woody allenovog filma .
    Inace svaki dan imamo nove metode umirivanja...od pustanja leonarda cohena i plesanja s njima do toga da leze na prsima mm dok on dise yogijevski i govori ommmmmmmm.
    Najteze nsm ide podriganjac. Ako malu halapljivice g skinem sa sike nakon 5 min da podrigne ona se buni i krene sa bacakanjem. Ako joj ne prekidam podoj nema sanse da podrigne ni nakon 20 min hopsanja. I u onih prvih 5 min ona se zagrcne 5-6 puta ali ne ispusta bradavicu. Mali prozdrljivko.
    Legal, ne podriguju sve bebe, neke prde

I ja sam se trudila da podrigne, ali ne više od 5 minuta. Spustila bih ga, nekad bi se nakon par minuta ležanja počeo meškoljiti i onda bih ga opet podigla i podrignuo bi.
    Patronažna mi je rekla da ga ako ne podrigne stavim na desni bok jer je to položaj koji im olakšava da sami podrignu.

Vjerujem da bi i na trepavicama dubila samo da nemaju grčeve, ali mislim da 20 minuta hopsanja samo oduzima dragocjeno vrijeme.

Isto tako mi je savjetnica za dojenje savjetovala da mu ne prekidam podoje ako ga to ljuti, radije da dojim u zavaljenom položaju zbog jakog let downa, da manje zraka guta. (e u tom položaju je zvjerski podrigivao i prije nego bi bio gotov sa podojem!)

Još malo pa će ovi problemi biti iza vas i osjećat ćete se kao istinski pobjednici!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Legal, ne podriguju sve bebe, neke prde
    Daaa, a neke i podriguju i prde .

Ma legal i meni je pedica savjetovala prekidanje hranjenja i to po nekoliko puta pa se i moja K bacakala i vrištala ko luda. Doduše bacakala se i tijekom hranjenja naveliko, toliko da bi drugi dok su nas gledali govorili - pa neće ti više jesti, a ona gladna ko vuk. Na kraju sam odustala od prekidanja hranjenja, ali srećom ona podrigne brzinom metka. Sad je s približavanjem 4. mjeseca sve to polako iza nas, a sad slijede novi problemčići... uvijek nešto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •