Evo, da se i mi prijavimo. I mi papamo cicu :D :D !!!
Malci su rodeni pod carskim rezom, vidjela sam ih par sati nakon poroda, drugi dan na kratko, a treci dan sam ih nakom plakanja po hodniku napokon dobila normalno i pokusala dojiti. Naravo, u rodilistu nije bilo nikakve pomoci i mislim da se sama nisam prije educirala, citala po rodi i sl. da mi danas ne bi dojili.
Oni su vukli ko dva mala soma, dugo bili na cicama, ja sam mislila da mi mlijeko jos nije nadoslo i da oni vuku samo kolostrum, jer su mi svi govorili da nema sanse da ne skuzim kad mi mlijeko nadode, a kad sam to rekla sestri, ona pogledala, stisnula cicu i izaslo je miljeko!

Trazila sam da mi uvijek donose obojicu i kako su bili gladni u isto vrijeme narucili smo jastuk od doma i poceli papati u tandemu vec u rodilistu .
Otpusteni smo dan ranije kuci jer su malci bili super, pa sam ja trazila gin. da pusti i mene jer su mi to jutro bebe kasnile sat vremena i cice su mi postale tvrde. Dva dana sam se neprekidno masirala, stavljala tople i hladne obloge...bojala se da sve to skupa lose ne zavrsi, ali evo cice su omeksale i u narednim danima smo ih jos samo malo korigirali i sad su ok, a mlijeko nam curi na sve strane kad je vrijeme za klopu.
Doma su za 4 dana sa 2400 dosli na 2600 i 2630.

Za sad smo i dalje samo na cicama i nadamo se da cemo tako jos dugo (rod. 19.07.2007.).

Jedino nam noc bas ne ide. Tj. puuno se budimo i za sad nemamo neki ritam (iako je znalo biti i super noci, da smo odspavali po 2-3 sata u komadu). Cini mi se da po danu odspavaju puno bolje ture nego nocu. Nocas me je mama gledala kako ih dojim po noci i zakljucila da ih ja mozda maknem prije nego sto su zavrsili.

Sta mislite, da li bi to moglo biti tocno?

Jer po danu kad oni stanu, odmaraju, zanjonje, ja ih jos pricekam i cesto krenu opet cicati, a po noci to uopce ne registriram, jer sam umorna, spavam, drijemam i kad skuzim da ne vuku ih vratim u kindac. Nemam osjecaj za vrijeme koliko su cicali, a mama mi sad kaze da je to nekad jako kratko i da ih vjerovatno vratim gladne i da se zato tako cesto bude...

Imate li kakvih savijeta kako da si malo produzimo nocni spavanac?
Nocas cu probati biti vise koncentrirana i budna, pratiti koliko cicaju, pa da duze papaju...