-
Joj, Gemini, kako poznato to sve zvuči!
I mi na zahtjev, pa bude pomalo kaotično. Znam mamu koja lijepo doji svaka 3 sata, ona im je nametnula ritam, u međuvremenu čaj i tako to hoda. Kod mene ne.
Nek se oko tebe svi čude, nemaš razloga ne dojiti još godinu dana ako želiš.
Ja sam prve dojila do 15 mjeseci. vidi tu http://public.fotki.com/duplica/dojenje/dojilica.html (pass: cica)
Mi se i sada još dojimo, isto smo napunili 6 mjeseci i dalje volimo cicu. Ovaj put mi je bilo znatno teže s dojenjem jer sam nakon carskog ih kasno dobila na prsa, tek drugi dan nakon više od 26 sati, a kako su bili veliki malo sam češće dojila pa su sestre stalno nadohranjivale. Ja sam onda minimalno slala na dohranu bebe da se stvori mljieka, ali tu me pukla nesanica i postporođajna depresija pa sam stalno bila na knap. A doma me čekala djeca i tako smo ostali na kombinaciji cica-boca. Ipak, hvala Bogu, izgurali smo puno.
Mi se i uspavljujemo na ciki, i umirujemo.
I dojimo u tandemu isto, ali sve rjeđe. Tako sam i prvi put i sada, prve mjesece skupa, a od 3-4 mj. nekad skupa nekad svaki za sebe. Sad mi ih je teško i stavit zajedno, imaju po 9 kila svaki, ako sam sama.
Ajde druge dojilice s iskustvima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma