Ne znam da li sipricati svu pricu, pokusat cu skratitri koliko budem mogla, bijesna sam i jako ljuta na svoju dr ( necu pisati cijelo ime) ali znat ce cure iz RI o kojoj pricam, dr.Š.sa Piramide!
Naime već godinu i pol dolazim na redovite preglede, u svrhu naravno začeća, jer već 3 god pokusavamo diobiti bebeača , ali ne ide.Prije nje sam isla kod dr.Sokolić, privatno i to me malo previše finan.iscrpilo, pa odem ja kod dr.Š.koja mi je obecala da cemo napraviti sve da se i to dogodi!Ali, nista novoga se u ovih god i pol nije desilo, osim stalnih UTZ pregleda, jer to im ipak donosi najbolju lovu!
Počela sam sumnjati u njene sposobnosti, kada mi je prepisala Klomifen, a na pregled sam dolazila svaki cilkus oko 12-14 dana, da vidi ovulaciju ili ne,a svaki mjesec sam prokrvarila 10.dan ciklusa, što uopće nije pregledala barem zasto, nego ok, to je valjda ovulacijsko!I svaki put je u svakom cilkusu vidjela samo jedan folikul na lijevom jajniku, cca uvijek iste veličine, da bi je ja onda treći ciklus pitala pa da nije to onaj isti, samo ne puca( znaci jos iz 1.ciklusa ), a ona mene kao pa moguce je!!!!Nisam mogla vjerovati, znaci pijem te Klomifene 3 mjeseca, takoreci bez kontrole UTZ, jer ona uopće nije mogla povezati da je to zapravo cista iz ciklusa u ciklus!
To je bio prvi šok!
Prije 10 god sam imala kompliciranu operaciju slijepog crijeva, jedva sam se izvukla, a zaključek je bio jos onda kirurga; imat cu proble sa začećem, jer ce se jajovodi začepiti od tog puknuća, i zaista tako je!,
Naime, jos nisam isla na HSG niti laparoskopiju, a zasto, pitam se!!!
Drugi sok koji je uslijdio bio je kada sam dosla u bolovim na desnoj strani, jedva sam se dovukla kod nje, a ona mene pita da li sam operirala slijepo crijevo????Ej, a ja kod nje barem 2-3 puta tjedno, upravo zbog toga!!!
I terći najveći šok, kada sam odlučila da mi budućnosti nema kod nje, bio je prije par dana;
počela sam krvariti 10.dan ciklusa-znači odmah nakon menstr, i prepisala mi je Dabroston, kao nedostatak progesterona ( a nikada nisam vadila niti jedan hormon) i kao to ce se povuci za 2-3 dana, no naravno nije i ja opet dodem na utz ( i platim opet ) da bi rekla da je to neka krvava cista, nista strasno i da vidjela je neki polip na maternici, ali nista se ti ne brini,...Kako se necu brinuti????Pojačala mi je terap.na 3 x Dabroston i da će sada sigurno prestati za 1-2 dana, ali naravno nije!I tako dodem ja kod nje u pon, ljuta i vec zabrinuta zasto, a ona meni " ajde brzo da visimo, jer ce zakasniti na premijeru Glembajevih u HNK "! (???) I tada je otkrila da ipak kravrim iz ranice na grlicu maternice i neka nastavim piti Dabrostn i da sada zaista prestati za 1-2 dana, danas je sri i nije prestalo!Rekla je da dodem u četvrt, znaci sutra da mi hitno napravi PAPA, ako prestanem krvariti, što nisam!!I sada se ja pitam što dalje s njom???Zar nije to jednostavno zavlačenje i eksperimentiranje mojim zdravljem, životom,..
Napomenula je kako ce osobno razgovoari sa dr.Vlastelićem, da mi napravi laparo, bez HSC-što se kao ne može ?!, ja ne znam da li je tako, ali daj da prode jos ovaj ciklus, pa onaj,...I do danas nista!
Budući da mi je puko film u pon, nazvala sam KBC u uto i naručila se sama kod dr.Vlastelića, a sutra ću pitati Š.uputnicu za njega, sigurno će se iznenaditi, naduriti ili ne znam sto, ali moram se brinuti sama za svije zdravlje, kad ona ocito ne zna!!
Najlakse je dolaziti na UZT, plaćati po 150,00kn, i njoj je to super
Nadam se da cu dobiti uputnicu, vjerujem u dr.Vlastelića, koliko čitam u forumu, samo dobre riječi o njemu!
Ako neko ima neko slično iskustvo, cijenila bi misljenje, jer se nadam da ne radim pogrešku što sam samoninicijativno naručila se kod dr.Vlastelića!Jer što imam od njenih pregleda; hrpu potrošenog vremena i novaca, tisuću neodgovorenih pitanja i uzaludnih utz pregleda i nagađanja, a osim toga najgore je što mi je stanje sve gore; od kuda sada i ta ranica na grlu maternice!!Ali odgovor nisam dobila, zbog navedenih Glembajevih!!!
Sorry na preopširnosti, ali morala sam podijeliti iskustvo sa vama