...dok ne proradi SOS telefon, mozda mi netko moze uskociti sa savjetom.
nasa situacija je sljedeca: na 5 i pol tjedana smo i (najvjerojatnije) prolazimo skok u razvoju.
nakon relativnog teskog cijelog prvog mjeseca gdje smo jako cesto dojili i malo spavali, prosli je tjedan bio prava milina - i dalje smo dojili svaka 2-3 sata, ali je izgledao zadovoljniji i puno lakse zaspivao izmedju podoja, a i po noci smo uhvatili ponosljiviji ritam: obicno neka 4h prva sihta spavanja, a onda jos jednom nakon 2-3 sata.
i od ovog vikenda ponovo rusvaj![]()
u noci na ponedjeljak sam mislila kak sam lose prosla jer sam od 2h ujutro budna, al mi je onda u utorak pokazao da moze biti i gore pa smo dezurali od ponocisinoc sam ga odmah u ponoc smjestila u krevet s nama i do 4 vise-manje nije prestajao cicat. onda je bila mala pauza od kojih 1h i evo do sada (podne) smo na produzenom podoju s par pauza od 20-ak min. u 11h sam zakljucila da nakon takve noci u cicama imam minimalnu kolicinu mlijeka (cak je poceo tuzno cviliti na cici) tako da sam mu dala 40ml mlijeka koje sam po malo izdajala zadnja dva dana da si povecam kolicini mlijeka. ne trebam spominjati da je to momentalno slistio i jos trazio sisu i tek mi sad kunja u slingu.
sad - mene brine jesam li pogrijesila s ovom bocicom? on je ocito bio gledan, a cice nikako da stignu proizvesti koliko on trazi. mene su bradavice vec pocele boljeti, iako do sada s tim nikakvih problema nisam imala. bojim se da je ce zbog te bocice moje tijelo pogresno protumacit koliko mlijeka treba proizvesti, a opet nisam vidjela smisla da se i on i ja mucimo i nacicavamo cijeli ostatak dana... sto da radim? da se probam izdajat dok on spava - ako do toga uopce dodje?