Moja mama ne zna više kome se obratit pa ja vas pitam ako je netko imao slično iskustvo s ovom firmom, pomagajte!

Ovako; prije cca 2 mjeseca dala je Eureco usisavač (Multiseven) na popravak ovlaštenom serviseru. Usisavač još ima garanciju. U međuvremenu je popravljen, ali nema tko platiti taj popravak (mislim 1000 kn). Navodno ta firma koja bi to trebala više ne postoji. Ali oni nju uredno zovu dal treba vrećice za usisavač i kod njih ih može kupiti. A kad ih je pitala za taj popravak onda su joj rekli da ta firma koja bi to trebala više ne postoji. Malo zbrčkano pišem jer je cijela ta priča čudna pa ni mi sve ne kužimo.
Inače, prvi takav usisavač je kupljen od njihovog predstavnika prije par godina. Onda su imali akciju staro za novo pa je uzela taj drugi usisavač o kojem je sad riječ.
Na sve telefone koje ima nitko se ne javlja. Imaju web stranicu pa smo im probali slat mail ali ne može, neka greška.

Nju samo zanima kome se može obratiti, što da radi?

Ako netko nešto zna, pomagajte. Inače, ta firma koja ju uredno zove za vrećice je u Osijeku.