sis prvotno napisa
Znala sam da će mnogi pomisliti da mi se blago. Toga sam i sama svjesna (iako sam se psihički spremala na obrnutu situaciju).
Ma on ni ne jede nezdravo. Još nikad nije okusio ni čokoladu ni bombone (i nastojat ću da to ostane što duže tako). Mnogi koji to znaju smatraju da sam preekstremna iako u gostima ne pravim problem oko nekog petit beurrea.
Htjela sam pitati ima li netko ovako malo dijete, a da može pojesti npr. dvije fete kruha (one velike iz pekača)
Ima
NJegov otprilike dnevni meni
Ujutro pojede oko 7 oko 2 dcl mlijeka s grizom, ili kakaom ili ako vidi starijeg da jede neskvik pahuljice i on ih potamani. Oko 8 ja doručkujem i eto ga za stol, sigurno pojede fetu kruha masla i meda. Oko 10 trazi vec, tad mu iskrizam jabuku ili bananu na fete ili kolutice. Oko podne pojede pijat juhe s mrkvom i kumpirom, ili riblju juhu sa komadicima ribe. Te ode spavat. Oko 2 se budi i odmah trazi jest. Pojede ono sto mi rucamo nije vazno jel to kiseli kuput, sarme, polpetice u saftu s pirom fazol..sve... sto mi jedemo jede i on. Pun pijat pojede. Iza toga oko 4 je vec gladan tu mu dam ponovno voće, i nakon sat-sat ipo trazi ponovno jesti. Sta bilo ...glavno da je hrana, vecinom trazi med i kruh tada jer to obozava.. pojede to i oko 8 većera obilno s nama, i iza toga smaze zdjelicu mlijeka s keksolinom ugusto(bez toga nece da ide spavat)
Pojede vise nego ja :/
A i nije tako debel....velik je dosta...
a zaboravila napomenit ima najmanje 3 puta stolicu dnevno...