-
Cokolada
Ako se vec o ovome pisalo, sorry, ja topic o cokoladi i kolacima ne mogu naci, izlaze mi samo recepti. Ne znam da li ovo ide u "Zdravlje djece" ili sam na pravom mjestu.
Moja kikica ima 18 mjeseci i jos nije probala cokoladu ni kolace. Jednom sam joj ponudila domacu marmeladu na kruhu ali joj se nije svidjelo. Probala je i integralne kekse iz bakine radionice, jela ih he ali nije bila odusevljena.
Sto se tice cokolade, ja nailazim na opce zgrazanje i kritiku (ukljucujuci ljude do cijeg misljenja drzim) jer maloj jos nisam ponudila cokoladu i cesto ulazim u nepotrebne rasprave o ovoj temi kad mi djetetu ponude slatko. Desavalo mi se vec par puta da mi vani poznati i nepoznati direktno (ne pitajuci mene za dozvolu) kikici nude cokoladu i razno slatko na sto bih ja utrcavala rekavsi "Ne, hvala, jela je ili sad je rucak" zbog nelagode da budem kritizirane ako kazem da ona to jos ne jede. Jednom sam u Bobisu rekla "ne hvala, to moja cura ne jede" na sto se gospodja do mene doslovno prekrizila.
I sad se pitam jesam li ja stvarno rigidna po pitanju slatkog i cokolade. Mozda sam stvarno pretjerala
. Kada ste vi svojima dali cokoladu? Koje slatko jedu vasa djeca?
-
Osoblje foruma
upravo aktivan topik:
Čokolada
-
moji su prvi, posten kolac pojeli za svoj drugi rodjendan. mislim da su i nama slatkisi bili potpuno strani do nekih 20-ak mjeseci.
-
Hvala Lut, pa kako ja ovo pretrazujem :? . Moderatorice, please zakljucajte.
-
Sad sam skuzila gdje je greska u pretrazivanju: ukucavanjem cokolada i čokolada dobijaju se razliciti postovi
.
-
I lijepo bih molila moderatoricu Čokoladu da zakljuca Cokoladu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma