Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: Pozdrav iz BG

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo, javljam najnovije rezultate :
    Kariogram sve OK.
    Znači, sad su isključena tri uzroka (od 4) perimenomapuze.
    1. genetski - kariogram OK
    2. antitijela - OK
    3. kronične i tepke upale jajnika - nisam imala, jednom, dva puta u životu manju upalu, ali nikad kroničnu ili tešku
    4. Izloženost nekom zračenju - ne može se provjeriti ? :?
    Što sad ? Nadam se da će dr. Vujović, dr. Radončić ili dr. Bauman imati neki plan !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rikikiki, poslala sam ti na pp moj broj telefona ako ti nesto zakaze ovde u bgd a ja mozda mogu da ti pomognem.
    Evo za lekice, kako sam ih ja nazvala jer nisam ni znala za sta je sve to. Kako sam mislila da one silne pretrage uradim na klinici, rekla mi je da kupim LHRH, synacthen i pregnil jer ga nemaju na klinici. I eto, odem ja tamo jutros i pocnu oni da bodu, kad posle cujem da se na rezultate ceka mesecima(ne za sve). :shock:
    Zamolila sam dr da to sto su mi povadili nosim u konzilijum, pa ce tako biti naredna cetiri dana. Znaci, ovo je bio zajeb, ali nismo se ja i dr dobro razumele. Odradila bih ja to na klinici, ali ne da cekam vecnost. Izvini, upravo sam dosla kuci posle celodnevne jurnjave, pa sam dekoncentrisana i lose pisem.
    Kako sam razumela danas su mi radili nesto vezano za lh, ono sa tri vadjenja krvi na 20, pa na 60 min. Prokopacu sta je to. Na kraju su mi dali inekciju pregnila. Znam da si u frci oko putovnja, pa cu te kad se vratis, ako budem imala dilema, pitati sta je sve to.
    Uzasno sam umorna, idem na prvu kafu sada a vec je proslo podne.
    Puno srece, cujemo se

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rikikiki, poslala sam ti na pp moj broj telefona ako ti nesto zakaze ovde u bgd a ja mozda mogu da ti pomognem.
    Evo za lekice, kako sam ih ja nazvala jer nisam ni znala za sta je sve to. Kako sam mislila da one silne pretrage uradim na klinici, rekla mi je da kupim LHRH, synacthen i pregnil jer ga nemaju na klinici. I eto, odem ja tamo jutros i pocnu oni da bodu, kad posle cujem da se na rezultate ceka mesecima(ne za sve). :shock:
    Zamolila sam dr da to sto su mi povadili nosim u konzilijum, pa ce tako biti naredna cetiri dana. Znaci, ovo je bio zajeb, ali nismo se ja i dr dobro razumele. Odradila bih ja to na klinici, ali ne da cekam vecnost. Izvini, upravo sam dosla kuci posle celodnevne jurnjave, pa sam dekoncentrisana i lose pisem.
    Kako sam razumela danas su mi radili nesto vezano za lh, ono sa tri vadjenja krvi na 20, pa na 60 min. Prokopacu sta je to. Na kraju su mi dali inekciju pregnila. Znam da si u frci oko putovnja, pa cu te kad se vratis, ako budem imala dilema, pitati sta je sve to.
    Uzasno sam umorna, idem na prvu kafu sada a vec je proslo podne.
    Puno srece, cujemo se

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Drage cure,
    Evo mene ponovo u BG..
    Bila sam kod dr. Vujović sa svim nalazima i ona je zaključila da idem HITNO na IVF. Rekla ja da više ništa ne čekam. Sutra ću se probati naručiti kod dr. Radončića i dogovoriti termin...EVO I MENE!! :D
    Obzirom da imam vrlo rane ovulacije dr. Vujović je rekla da jajne stanice ne mogu doseći kvalitetu koju trebaju tako da morem koristiti neke Cetrorelix ampule :?
    Uglavnom, predložila je duži protokol, od 5. dc Cyclo-Progynova tablete, a od 20. dc do menstruacije Suprefact sc 0.5 mg dnevno. Poslije toga merional, i taj Cetrorelix prema potrebi, a on zaustavlja prijevremeni rast folikula (kod mene je sve nešto prijevremeno ).
    Od 1. dc do punkcije dr. Vujović predlaže svaki dan mjeriti veličinu folikula i određivati estradiol. Čak je predložila konzultacije sa mojim MPO ginekologom. Vidjet ću što će dr. Radončić reći na sve ovo i cure jedva čekam da i ja počnem konkretno raditi na bebici!!!!

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rikikiki držim ti najveće fige sretnice

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Zaboravila sam napomenuti da sam mengu dobila danas, tako da od ponedjeljka krećem (ako se dr. Radončić složi) sa Cyclo-Progynovom, a dr. vujović je rekla da bi trebali prema nalazu estradiola svaki dan procjeniti kolku dozu merionala !?! :?

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i dobro-budeš svaki dan mjerila razinu e2 i to je to-jedino što će te to dosta koštati-u bolnici nalazi nisu gotovi isti dan-tako da ćeš vjerojatno morati to privatno raditi u nekom labu.

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa
    Bila sam kod dr. Vujović sa svim nalazima i ona je zaključila da idem HITNO na IVF. Rekla ja da više ništa ne čekam. Sutra ću se probati naručiti kod dr. Radončića i dogovoriti termin...EVO I MENE!! :D

Vidjet ću što će dr. Radončić reći na sve ovo i cure jedva čekam da i ja počnem konkretno raditi na bebici!!!!
    Rikikiki :D
    Zelim ti puno srece i saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca da sto prije dodes do svog malog !

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

rikiki draga,
    tvoje oduševljenje je prelijepo!
    I primit će te dr. odmah, nemoj usmnjati u to.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bravo Rikikiki, drzim fige! :D

ivana31

Početno

Jeeeeeee sto prije tako da nam se bebaci igraju

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vau , drago mi je da ideš u akciju.Stvarno brzinski.Sretno!

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Rikikiki želim ti svu sreću svijeta u postupku i daprođe sve ok~~~~~~~~~~~~~~~ i da dođe na svijet tvoj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cetrolelix ampula ti je Cetrotide, ja sam to koristila u stimulacijama, odlicna stvar ali zaista skupa. Koristi se kod zena sa visokim FSH ili onima s problemom ovulacije. Svi folikuli rastu ravnomjerno, ne izdvaja se dominantan. Trebat ce ti jedna injekcija i ona je oko 350 eura. Ukucaj Cetrotide u pretraznik ili google i naci ces dosta informacija.

Jeste li bili na klopu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Plus, super stvar sto ces mjeriti estradiol svaki dan. Znacajan dio postupaka ne bi propao ili bi se na vrijeme odustalo (citaj zivci i novci) da se stimulacijske doze odredjuju prema svakodnevnom rastu estradiola. Kad sam bila u Jevremovoj na stimulacijama, e2 se mjerio svaki drugi dan i na temelju toga smo smanjivali ili povecavali dozu. To je i odlican nacin da se u vecini slucajeva izbjegne hiperstimulacija. Super si Rikikiki, ma ne moze ne uspjet kad si ovako zdrave glave.

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Timmy,
    ti si mi super, što god se spomene ti si to koristila ,te Cetrotide, te akupunkturu, te masažu,te IVIG, te sve za štitnjaču,...
    mala ljepotica je pravo čudo prirode , mogla bi nam jednom napisati što si sve koristila i kako je tekao taj čarobni uspješni postupak

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo i mene, pretim u stopu Rikikiki, kod iste smo dr sa kako ona kaze potpuno slicnom pricom. Moj FSH je znatno losiji, ovog puta 19 ali folikuli isto tako prebrzo pocinju da rastu i ne sazru dovoljno.
    Rikikiki, danas sam na kratko razgovarala sa dr i rekla mi je da bi predlozila cycloproginovu odmah ovog ciklusa, pa da vidimo kako ce da se ponasaju folikuli. Juce je na uzv videla folikul 13,7 mm na levom jajniku i pored njega cistu 36x21mm. Desni ovarijum 30,6 sa rubnim cistam 4-7 mm, ukupno 8 sve to peti dan ciklusa. Endometrijum 12 mm.
    Nije predlozila ivf nego ako se uz cikloproginovu ne desi ovulacija sledeceg meseca stimulacija i prirodno da pokusamo. Nisam se setila da je pitam zasto je tebi predlozila ivf a meni prirodno. Mozda zbog fsh.
    Molim cure ako znaju da mi objasne zasto mi je radila reakciju na Pregnyl i predlozila terapiju pre dobijenih rezultata. Pri tom nije pomenula ivf. Osecam se malo kao pokusni kunic. :? Ako neko zna molim vas

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zaboravih, nisam pristala na cykloproginovu. Morala sam jos danas da je pocnem piti ali meni se u glavi sve zamantalo pa moram malo da razmislim. Pregnil sam primala tri dana za redom i danas dala krv na analizu.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bibba, bila sam danas kod smog dr. On je rekao da se ne slaže sa dr. Vujović u vezi lijekova koje je predložila. Znači, niti ja ne počinjem piti cykloproginovu a ne slaže se niti da koristim cetrorelix..
    Dr. je predložio da dođem u ovom ciklusu na UZV i ako će biti sve u redu možemo krenuti sljedeći ciklus sa laganom stimulacijom.
    Što se tiće Pregnyla zaista nemam pojma zašto si to dobila :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fjora, ne spominji, sto sam sve natovarila u sebe pod sebe i na sebe, ajme majko. Frka me malo od svega ali sta je tu je. Bitno je da je moja koka tu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rikikiki, molim te sad mi je hitno. Nakon sto sam se malo smirila, ja sam uzela onu prokletu cikloproginovu. Molim te kazi mi sta ti je rekao dr. Zasto se ne slaze. Pomozi mi da ne uletim u nesto naopako, sludjena sam. Ja nemam koga kontaktirati. Reci mi cime se tacno bavi tvoj dr. Na pp cu ti napisati jos nesto. Cekam te nestrpljivo :?

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nije mi rekao nikakav razlog, možda i je, a ja nisam zapamtila jer sam mu uletila na hodniku i imao je malo vremena pa ga nisam htjela previše zadržavati, uglavnom rekao je da ne pijem...žao mi je što ti nisam pomogla!

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zaboravila sam ti odgovorit na drugo pitanje...moj dr. je MPO ginekolog

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav,

moram da uradim Synacten test, ali u apotekama ne znaju ni sta je to, tako da bih vas zamolila za bilo kakve informacije vezane za synacten gde ste nabavili!
    Hvala unapred, evo mog mejla ika986@yahoo.com

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •