Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: booster ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno booster ili ne?

Bok mame, mi bi trebali uzeti autosjedalicu u narednih mjesec dana, dijete ima 16kg 3g, pa sam u velikoj neodoumici booster ili kategorija nize,

u ovome filmicu na youtubeu pise da je ova sa 5 tocaka BRITAX REGENT a da moze drzati dijete kao i tezina za booster 80lbs je taman negdje ta kategorija do 36kg, ako nisam krivo shvatila, jel ima takve sjedalice kod nas za uzeti ili neka alternativa?

Sve me to zbunjuje...da li postoji autosjedalica koja ima tih 5 tocaka vezivanja, inofix, kilaza do 36kg i sl....pa vidim da neke ne odgovaraju po duzini pojaseva i sl.....

nadam se da cete mi odgovoriti jer vidim da se kuzite u autosjedalice, znam je individualno kupovanje autosjedalice i da ovisi o tome da li ce se uklopiti u sjedala auta, pa ako me mozete barem uputiti kada dodjem u trgovinu sto da pitam, tj. gledam kod autosjedalice po mogucnosti konkretna imena autosjedalica koje bi mogle uci u uzi izbor, nadam se da se nece shvatiti kao reklama.

ps: auto je peugeot, jedan od novih modela, pa ako netko ima iskustava...

pozdrav!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ps: evo sada vidim da sam umjesto repy na temu sa linka otvoril novi topic, ako moderatori smatraju da treba seliti neka presele..

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=33174

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •