Citiraj anchi prvotno napisa
Citiraj bubimirko prvotno napisa
a di je karijera?????????????
Tko šiša karijeru uz lijepo dijete, sexy muža...
. Baš tako.
Meni je karijera na zadnjem. Ma koga ja zavaravam, koja karijera, radim taj svoj posao, iskreno ni ne želim baš nešto napredovat jer to znači puno više obaveza, a puno manje vremena za moju djecu i muža, puno više stresa i nervoze a to stavrno ne želim. I da mi ne treba ta plaća da bi mogli pristojno živjeti dala bih otkaz. Radila bih sebi doma nešto za gušt,nešto što stavrno volim a mogu zaraditi koju kunu.
A inače, naravno da su mi djeca na prvom mjestu, ali isto tako bitan mi je muž i bitna sam si i ja. To pod bitna sam i ja je koji put otići kod frizera, s frendicama ponekda na kavu-u vrijeme kada je Janko u vrtiću. Večerenje izlaske više ni ne pamtim ali zato što jednostavno nemam potrebe za tim. Jurim s posla po njega u vrtić da što manje bude tamo a što više s nama. Ova naša skromna obiteljska ili prijateljska druženja gdje možemo povesti i Janka su mi nekako dovoljna. Do sada se desilo da smo jednom na jedno vjenčanje otišli bez njega i samo sam razmišljala o njemu i kaj radi. Ili kada noć prespava kod bake, smo jedva čekam drugi dan da odem po njega. Kao da smo MM i ja zaboravili uživati sami. Jer više nismo sami, a uskoro će nas biti i više :D . A kad djeca budu malo veća, valjda ćemo imati malo više vremena ami za sebe.
P.S. Baš se spremamo na večeru za 4. godišnjicu braka, pa razmišljamo da li da to bude romantična večera u dvoje ili da li da povedemo i Janka. Ipak je on naše dijete i dio našeg braka i neka i on s nama uživa. Znam da njemu to ništa ne znači ali bar bi bio s nama.