-
Sve je stvar dobre organizacije.Moj porodiljni je trajao gotovo 4 tjedna. Muž mi radi do 17h,ponekad i malo duže,ponekad malo kraće. Dok E.spava,počistim kuću i stavim papire koje moram riješiti ,ponekad sve riješim dok spava,ponekad ju spremim u maramu i riješim te dosadne papiriće(dopisi,pravilnici i ostali papirići),nakon što odradi 2x po 1-1,5 h spavanja spremne smo za odlazak na bazen (radim kao trenerica sa hrpom tuđe dječurlije).Nakon 1,5 sata treninga vraćamo se kući,skuham ručak.Dolazi MM,ručamo i predajem paketić na 2 h njemu,a onda slijede mala sitna zadovoljstva poput lakiranja noktiju,frizeraj,...
oko 20h slijedi kupanje,obavimo to zajedno,stavimo dijete spavati i onda smo muž i žena. Kada se ona probudi oko 22:30 dominira uloga mame i tate.MM odlazi spavati,a ja čitam,šijuckam,pripremam papiriće sa sutrašnji dan.
Danas E.ima 5 mjeseci.I dalje ju dojim svaka 2-2,5 sata.Ide na posao sa mnom,jer može...Sretna je,jer je uz mene..No,ima dana kada moram u posljednji tren tražiti zamjenu,pa i otkazati trening jer E. nije dobre volje ili ne želi u autosjedalicu,...Ima dana kada se mora ručati-večerati jučerašnji obrok jer današnji nije stigao na red.Ima i dana kada niti ne vidim MM.No,i ti dani prođu,a ja živim svoj život sa svojim sretnim djetetom i zadovoljnim MM.Svaki dio dana raspoređujem za nekoga.tako smo na kraju dana svi sretni,ali život je takav da jednotavno "ima dana kada..".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma