Pozdrav svima. Trebala bi pomoć.
Kandida me ne pušta na miru.
Svaki mjesec evo mene u ginek. po Canesten vaginalete.
Više mi ne pomažu. Zadnji put sam stavila 6 plus krema i ništa.
Danas sam opet bila u ginek. i moram priznati da nije baš komunikativna i zainteresirana. Ona meni Canesten i doviđenja, a ja umirem od peckanja i svrbeža, penetracija me "žulja" i peče i ajme...ma znate sve...
Informirala sam se o kandidi i to, pa sam joj danas spomenula Diflucan, ja njoj?!
I dala mi žena Zenafluk 150 mg, dvije kutije sa po jednom tabletom, da popijem jednu danas, pa drugu za 7 dana. Kaže da mi ne može dati više od dvi kutije, a da bih trebala piti Zenafluk 6 mjeseci, pa neka kupim sama u apoteci.
Napominjem da nosim isključivo pamučno donje rublje, nikakve tange, perem na 90 stupnjeva, peglam. Ne nosim hulahop.
Jedem svaki dan lgg jogurt ili acidofil, koristim Lactacyd femina za intimnu njegu .
Imam i probavne smetnje i flekice po koži (imam smeđe i bijele), a i gljivice na noktima palčeva na nozi.
Osjećam se ko jedna velika gljiva.
Ginek. kaže da sam jednostavno tome sklona, da spadam u 5 % žena kojima vaginalete ne djeluju, da naučim s tim živit...a kako ću kad mi smeta?
Imate li koji savjet?
Koje pretrage da napravim?
Odlučila sam krenuti u ofenzivu protiv te glupe gljive.
Dečko mi je dijabetičar, dakle plodno tlo za kandidu, ali nema nikakvih simptoma, baš nikakvih, moja ginek.mu nije prepisala ništa, kaže da on mora u svog doktora opće prakse da se utvrdi je li mi ih on možda prenosi...
Ajme šta sam se raspisala...
Unaprijed zahvalna