Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Čaj od piskavke??

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Čaj od piskavke??

Negde na ovim stranicama samo pročitala da je nečiji muž pio čaj od piskavke i da mu se znatno popravio spermiogram?

Da li netko zna nešto o tome?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pisalo se o puno raznih preparata za koje se smatra da pomažu kod spermiograma. Prosurfaj malo ovim pdf, naći ćeš puno toga zanimljivog

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jana prvotno napisa
    Pisalo se o puno raznih preparata za koje se smatra da pomažu kod spermiograma. Prosurfaj malo ovim pdf, naći ćeš puno toga zanimljivog

HVALA!

Ja sam ovdje nova, pa se ne snalazim baš. Hvala na savjetu.

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Piskavica se koristi kod povisenog kolesterola i dijabetesa (inzulin neovisnog).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kobila_suzy prvotno napisa
    Piskavica se koristi kod povisenog kolesterola i dijabetesa (inzulin neovisnog).
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam pitala droktora biloških nauka za piskavicu i on mi je rekao da nikad nije čuo da ona ima tu svrhu već upravo kako napisa kobila_suzy kolesterol i dijabetes.probaj sa vitaminima E i C,selenom i zinkom

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj nejra34 prvotno napisa
    ja sam pitala droktora biloških nauka za piskavicu i on mi je rekao da nikad nije čuo da ona ima tu svrhu već upravo kako napisa kobila_suzy kolesterol i dijabetes.probaj sa vitaminima E i C,selenom i zinkom

Hvala!
    I meni je bilo čudno, ali pošto nikada nisam čula za to, ostavljam prostora mogućnosti.

Ali ništa ne košta raspitati se!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam danas vidjela, pa čak i pomazila jedan trbuščić u kojem je bebica stara već 3 mjeseca, a nastala je nakon 6 godina čekanja, i nakon što joj je tata imao loš spermiogram, mama začepljen jajovod, pa su nakon operacije varikokele, nakon inseminacije, nakon 2 IVF-a, a u očekivanju 3. IVF-a, odlučili da će tata piti:
    1. čaj od piskavice,
    2. bioastin,
    3. cink,
    4. selen i
    5. maca potent

I nakon 2 i pol mjeseca :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj neya prvotno napisa
    Ja sam danas vidjela, pa čak i pomazila jedan trbuščić u kojem je bebica stara već 3 mjeseca, a nastala je nakon 6 godina čekanja, i nakon što joj je tata imao loš spermiogram, mama začepljen jajovod, pa su nakon operacije varikokele, nakon inseminacije, nakon 2 IVF-a, a u očekivanju 3. IVF-a, odlučili da će tata piti:
    1. čaj od piskavice,
    2. bioastin,
    3. cink,
    4. selen i
    5. maca potent

I nakon 2 i pol mjeseca :D
    Jooj super!!!!

Baš mi je drago.
    MM je ima 2003g. imao 73% nepokretnih, da bi prošli tjedan utvrdili da ima 33% nepokretnih, uzimao je bioastin, ali samo dvije kutije (nismo to baš ozbiljno shvatili) također E+selen+cink... i izgleda evo da je to pomoglo.

Zato samo i pitala za taj čaj, možda i on nešto poboljša!

Hvala na odgovoru i pozdrav! :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno !

odlicno, svaka cast, ovo ce vjerujem mnogi probati.
    hvala :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •