Negde na ovim stranicama samo pročitala da je nečiji muž pio čaj od piskavke i da mu se znatno popravio spermiogram?
Da li netko zna nešto o tome?
Negde na ovim stranicama samo pročitala da je nečiji muž pio čaj od piskavke i da mu se znatno popravio spermiogram?
Da li netko zna nešto o tome?
Pisalo se o puno raznih preparata za koje se smatra da pomažu kod spermiograma. Prosurfaj malo ovim pdf, naći ćeš puno toga zanimljivog![]()
jana prvotno napisa
HVALA!
Ja sam ovdje nova, pa se ne snalazim baš. Hvala na savjetu.![]()
Piskavica se koristi kod povisenog kolesterola i dijabetesa (inzulin neovisnog).
Hvala!kobila_suzy prvotno napisa
![]()
ja sam pitala droktora biloških nauka za piskavicu i on mi je rekao da nikad nije čuo da ona ima tu svrhu već upravo kako napisa kobila_suzy kolesterol i dijabetes.probaj sa vitaminima E i C,selenom i zinkom
nejra34 prvotno napisa
Hvala!
I meni je bilo čudno, ali pošto nikada nisam čula za to, ostavljam prostora mogućnosti.
Ali ništa ne košta raspitati se!![]()
Ja sam danas vidjela, pa čak i pomazila jedan trbuščić u kojem je bebica stara već 3 mjeseca, a nastala je nakon 6 godina čekanja, i nakon što joj je tata imao loš spermiogram, mama začepljen jajovod, pa su nakon operacije varikokele, nakon inseminacije, nakon 2 IVF-a, a u očekivanju 3. IVF-a, odlučili da će tata piti:
1. čaj od piskavice,
2. bioastin,
3. cink,
4. selen i
5. maca potent
I nakon 2 i pol mjeseca :D
Jooj super!!!!neya prvotno napisa
Baš mi je drago.
MM je ima 2003g. imao 73% nepokretnih, da bi prošli tjedan utvrdili da ima 33% nepokretnih, uzimao je bioastin, ali samo dvije kutije (nismo to baš ozbiljno shvatili) također E+selen+cink... i izgleda evo da je to pomoglo.
Zato samo i pitala za taj čaj, možda i on nešto poboljša!
Hvala na odgovoru i pozdrav! :D
odlicno, svaka cast, ovo ce vjerujem mnogi probati.
hvala :D