samo kratko ...
ulošci - dobiju li se u bolnici, koje točno kupiti i gdje, u kojoj količini, i hoće li mi trebati (i koliko dugo) i nakon izlaska iz bolnice? hvala
samo kratko ...
ulošci - dobiju li se u bolnici, koje točno kupiti i gdje, u kojoj količini, i hoće li mi trebati (i koliko dugo) i nakon izlaska iz bolnice? hvala
ja ih nisam dobila u bolnici, koristila sam Vir 80, kupis ih u apoteci, krvarenje je trajalo oko 3 tjedna, ne sjecam se koliko paketa sam potrosila.
ne dobijes u bolnici.
moraju biti oni najprirodniji, VIR80 ili slicno. ima ih zapravo svugdje, ali mi ne obracamo paznju na njihznaci, po ducanima, ljekarnama, u DM-u
u paketu ih je 10, kupi barem 4 paketa za pocetak, pa ces onda vjerojatno jos kupovati
trebat ce ti i nakon bolnice - lohije traju u prosjeku 6 tjedana, ali ne trebas svo to vrijeme nositi VIR80, s vremenom se prebacis na neke normalnije (ali dalje sto prirodnije, znaci ne bas na always)
ja trošila vir 80 (neke ženice su rekle da im nisu dobre zbog one mrežice, koja im se ljepila za ranu), meni su bile ok i nikad mi se nije niš zaljepilo.
ima ih svugdje za kupiti (Getro,Billa,DM). Potrošila sam ih brdo. U bolnicu sam nosila pola torbe stvari, a pola torbe uložaka i još mi nije bilo dosta.
Ne sjećam se koliko sam kupila, ali znam da je jedan ormarić u sobi bio pun uložaka.
Krvarila sam valjda 3 tjedna, više ne sjećam.
znači vir80 jednoglasno![]()
hvala na info
u Rijeci bude paket uložaka i paket jednokratnih gaćica u ladici pokraj kreveta u rodilištu. meni su od VIR 80 bolji VEO jer je vata značajno mekša...samo što oni nemaju onaj plastični donji sloj pa se stavi jedan nepropusni a na njega Veo. Za u rodilište treba bar 3-4 paketa, bar je meni trebalo jer sam ih stalno mijenjala. e,da, i sad za doma su mi super jednokratne gaćice ali ih ja perem na 60 pa koristim više puta. da ne uništim svoje.
Meni su Veo plast bili puno bolji, nekako prirodniji od Vir80.
nama je sestra dijelila veo uloske, par kom dnevno
i ja koristila i koristim Veo. mislim da su čak i jeftiniji od vir80.
prije rodilišta sam kupila 12 paketa i to sam potrošila u 5 dana jer moraš često mijenjati. nakon nužde i tuširanja sam se po naputku sestre brisala jednim čistim-tj.samo ga prislonila da upije. sveukupno dosad sam potrošila oko 40 :shock: paketa. lohije su mi sad kao žuti iscjedak i koristim samo te uloške jer su mi najpriridniji i koža tj. veeeelika rana od epi diše. eto.
znači jaaako puno uložaka.
e da, rodila u vinogradskoj-tamo ih ne dobiješ. kupujem ih u dm, konzumu (getro ih nema), diona itd.
Ej cure, meni su rekli da su ovi Veo-vi dosta dobri, kao i Vir. A Veo su duplo jeftiniji (danas kupila pa znam)![]()
a veo su bolji i mekši od virŽaklina prvotno napisa
![]()
VEO! U bolnici možda dobiš samo prvu turu, znači kad te dopeljaju iz rađaone.
ulosci JESSA maxi za noc iz DM-a. isto su debeli, vateni ulosci a preko imaju nekakav pamucni flis i malo su kao "prosivene" da vata ne pobjegne na samo jednu stranu.meni su u Becu svi preporucavali bas te...a u jednom pakiranju ih je 12 komada i mislim da su samo kunu ili dvije skuplje od veo.
VEO Specijal, mislim da kostaju oko 6,00 po paketu u DM-u i ultra su mekani. Koristila sam ih 5 tjedana ...
Ja sam rodila prije 36 dana. Sveukupno potrosila oko 23 paketa VIR80. Zadnjih par dana nekaj curi manje pa sam se odvazila na DM-ove Jessa maxi dnevne uloske. Ko za inat opet pocela sukrvica.Mislim da cu sutra opet u shoping. :/
ja sam koristila one pamučne sa mrežicom, mislim da je to veo
ispod stavim always da ne procuri dalje
Veo ulošci su definitivno bolji od vir 80 upravo zato što nemaju onu foliju pa rana može "disati", ukoliko ste rezani. To mi je preporučila glavna babica u Petrovoj. I naravno, za ugodniji osjećaj, treba ranu tuširati vodom što češće- meni se nije dalo u bolnici poslije baš svake nužde, a mokrila sam non stop, pa mi je super došla termalna voda u spreju. Mislim da sam u 5 tjedana potrošila preko 15 paketa uložaka!
i ja sam koristila veo,jako su ugodni.čak sam ih i kasnije koristila za vrijeme menstruacija..always i slični su mi postali potpuno bljak dok je prije poroda situacija bila obrnuta...
glasam za veo - definitivno su najugodniji
ja sam koristila ONA uloške, one žute. vir mi je smetao, nekako me grebla mrežica po rani