Drage moje, vec jednom sam postavila pitanje na ovu temu, ali sam kasnije odustala od raspitivanja, jer mi je doc rekao da je to OK i normalno, ali sam ja sad opet u dilemi. Naime, za one koji nisu upratili - sinko vec neko vrijeme ima uzasno veliki stomak. To izgleda kao da je progutao balon i koza mu je zategnuta tako da mu se svaka vena vidi. Pupak mu strsi. Ne bih rekla da je napuhan od hrane, jer se ne zali. Stolica mu je normalna i redovna, fino spava - dakle nema nikakve promjene u ponasanju. Eh sad, mene je doc smirio rekavsi da je to OK za njegovu dobu, ali me je sinoc teta iz jaslica uznemirila. One su vise medicinske sestre i kaze ona meni da to nije OK da mu je toliki stomak, te da odem doc. Ja njoj ispricam sve ovo sto i vama, a ona meni da idem drugom doc. I jos mi kaze da mi ne moze reci na sta sumnja, jer nema ovlastenje da daje medicinska misljenjaI tu se ja odmah nasekiram i sad cijeli dan razmisljam o tome. Zakazala sam pregled kod drugog pedijatra danas, ali voljela bih da mi i vi nesto napisete u mogucim uzrocima prije pregleda.
Ima li neko iskustva ili ideje sta bi moglo biti...

I tu se ja odmah nasekiram i sad cijeli dan razmisljam o tome. Zakazala sam pregled kod drugog pedijatra danas, ali voljela bih da mi i vi nesto napisete u mogucim uzrocima prije pregleda.
Odgovori s citatom
Koliki mi je kamen pao sa srca... Onda je jos gledala crijeva, zeludac, jetru i gusterecu i rekla da je sve ok, osim sto u zeludcu ima jako puno zraka. Bubrezi takodjer ok. Rekla je jos da biopsija nece biti potrebna, obzirom da da su crijeva i zeludac po uzv ok. Dakle, za sve je kriv njegov halapljiv nacin jedenja i kolicina progutanog zraka. Kaze mora prdit
: Ja sam mu majka i on ne ostaje nigdje ako vi meni ne date razlog bolji od 'ja sam doktor i ja tako kažem'. Imala sam smrtni slučaj danas u obitelji, moj djed je srčani bolesnik koji je ostao bez supruge, i ako mu se ja pojavim doma bez malog imat ću još jedan, pogotovo ako nemam valjani razlog.
Nije uopće bitno da li vi mislite da on 'mora' ili 'ne mora', on DOJI i točka, mislim da u zakonu nema propisane dobi do koje dijete smije dojit.
, šta ga toliko maltretiraju! a ovom doktoru bi netko trebao napraviti lobotomiju, pa kako se on usuđuje uopće tako razgovarati sa zabrinutom majkom, zapravo, kako se usuđuje nekoga tako iskomirati na osnovu (čega??) svog neznanja??? a njegova primjedba o dojenju i ostanku u bolnici