Jao meni, jao meni Bili jucer kod drugog (privatnog) pedijatra i ja se jos uvijek sva tresem od tog susreta... Dakle, doc ga je pregledao od glave do pete - visok 81,5 cm, tezak 12 kg, obim glave 49 (mrvicu iznad prosjeka), obim trbuha u lezecem polozaju 49 cm. Kaze doc da je to sve skroz OK i normalno. Ispipao mu stomak uzduz i poprijeko, ispitao me sve o njegovoj ishrani, nacinu pocetka dohrane, kolicini hrane koju pojede, itd, itd. Zahvaljujuci RODI znam zasto mi je postavio pitanja tipa kad ste mu dali mlijeko i keks, a kad hljeb, a kad je poceo sa dohranom... Nego da neduljim: kaze doc pojma nemam sta bi moglo biti, dodjite sutra (tj. danas) na ultrazvucni pregled. I ja sam tu bila :shock: - kaze on neka djeca njegove dobi mogu imati neki dobrocudni tumor (Boze me sacuvaj) zaboravila sam kako se zove, jer sam se stvarno ukocila od straha i jos uvijek se tresem. Ako nista ne bude na UZV, radicemo biopsiju tankog crijeva. Ja sam naravno u panici i ziva ne znam kako cu docekati 14.30 da vidim UZV.
Drzite fige da nije nista...