Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: "Moja beba" ili "Mein Baby" na TV

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno "Moja beba" ili "Mein Baby" na TV

Ne znam da li je ovome ovdje mjesto, ako nije prebacite gdje treba!

Nedavno sam "otkrila" jednu interesantnu emisijicu na RTLu svakog radnog dana od 11,30 - 12. U tih pola sata prikazuju priče sa poroda, kako se roditelji pripremaju za dolazak svoje bebice, što se događa kada dodju kući, posjete babice... Ima poučnih stvari, i bez obzira znate li njemački jezik, može se dosta toga skužiti, pa čak i naučiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Winnie,to ti je 3-4 godine bila moja omiljena emisija,onda kad sam bila doma,par puta sam je i ja hvalila na Rodi,ali je bio slabi odaziv.Emisija je zbilja mrak,kak je lijepo vidjeti humane uvjete i izbor rađanja...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo prije poroda s Ledom pratila sam tu emisiju. I jednom je bila zgodna mama koja rađa treće dijete. Porod je trajao 14 sati. Odmah sam pala u komu i par dana sam mislila samo o tome. A porod s Ledom mi je trajao od prvog truda do rođenja 4 sata i 20 minuta (od toga 10 minuta u bolnici blago meni).

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam je također gledala i bila mi je skroz ok... A na VOXu ide nedjeljom ili ponedjeljkom oko 20 h Halo, baby (slična tematika).
    Fora je vidjeti kakav je porod drugdje, a i nekako mi je gledanje poroda (što prije nisam mogla) pomoglo da se lakše priučim na činjenicu da to i mene čeka :D

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam baš danas gledala i bio je prilog o roditeljima koji su došli giniću naučiti na koje se sve načine može rađati. rađaona je bila prekrasna, u centru sobe stoji ogroman pinki krevet na kojem se može ležati u različitim položajima i ima neki super naslon da žena može kleknuti preko njega, na podu stoji lopta, sa zida visi neka marama na kojoj žena može sjediti i ljuljati se za vrijeme trudova....prekrasno

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam to redovito gledala prije poroda, super su priče, mnoge su me natjerale da pustim suzu od sreće, a baš su mi tad i hormoni radili ko ludi, zapamtila sam da mi je bilo baš lijepo zaspati nakon svake te emisije u dopodnevnim satima, svima sam pričala o tome i preporučila da gledaju ako stignu

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja sam gledala takve emisije!! I zakljucila da je uasno tesko roditi djete u lezecem polozaju koji praktiziraju u vecini slucajeva!!!! :shock: onda sam izla na porodiljsu YOGU i vidjela da moze i drugacije, da je porod stvar tvog izbora :D .

Nakon toga sam bila i na LLL skupovima za polaznice gdje je sasvim slucajno bilo rijeci oporodu, i raznim nacinima radjanja. Sve se svodi na to da su zene (manje-vise) prisiljene da radjaju na naci koji ginekolozima odgovara, a kako su ginekolozi bili muskarci, nisu ni razmisljali kako je lakse, bolje, efikasnije.

Ne kazem da u takvim emisijama nema reprezentativnih poroda, ali u mojoj optici ne prikazuju pravu istinu!!! Ili ne u mom slucaju!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Možda bolje da to nisam gledala prije poroda! Manje bi me šokiralo stanje u našim bolnicama! Prije svega mislim na odnos prema pacijentu prije, za vrijeme a naročito nakon poroda!

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja bez te emisije nisam mogla. jedva sam dočekala svaki dan 11:30 da počne, tim više što sam cijelu trudnoću morala ležati. Još da su uvjeti kod nas kao u Njemačkoj......................

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A jel to ujutro ili poslijepodne?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ujutro: 11:30 na RTL1

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Gledam emisiju uglavnom svaki dan već godinu i po dana i super je.
    Možeš viti puno lipih stvari,ali samo viti s obzirom da ih kod nas ne možeš doživit.Kad god se rodi nova bebica svaki put se raskrulim od dragosti.
    To je tako super!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja to cesto pogledam. Malo me nervira sto se svake prijestupne nadje mama koja doji. Jutros su bile dvi cini mi se. I sto nikako ne propustaju priliku reklamirati Milupu i ekipu. Sto se tice samih poroda, bolnica i tih obitelji, valjda ko i uvijek, ima prica koje me oduseve, a ima i onih koje su mi skroz bezveze. Vazno da se ja redovito raspekmezim kad se beba rodi. A moja Zorka skace po sobi i vise: Mama, beba jodi, beba jodi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •