-
Sve što mali dobije dobijem i ja...
...mislim na boleštine!
Više ne znam šta da radim. Evo već treći tjedan smo doma s tim da se Jan brže oporavlja od mene!
Prvo je mali imao temperaturu, navodno neka viroza, onda sam ja dobila gripu i nisam se mogla ustati iz kreveta pet dana!
Onda je Jan dobio crijevnu virozu s jednodnevnom temperaturom ali je više dana imao proljev...pa sam naravno i ja to isto dobila uz blagu temperaturu..e onda je, sad u subotu, mali opet zakurio i mi na zaraznu, kaže dr početna upala uha i hop-antibiotik!
E onda je mene u nedjelju počelo boliti grlo i odjednom mi se temperatura popela na 39,8 :shock:
Nisam kapke mogla otvoriti-dijagnoza-gnojna angina-antibiotici naravno!
E sad, pitam ja vas-jesam li ja jedina koja dobije sve bolesti svoh djeteta?
Da li mi je imunitet stvarno u tako jadnom stanju da pokupim ama baš sve dok se, recimo, MM, puno bolje drži (doduše on je i manje vremena s Janom)?
Najgora noćna mora mi je kad smo oboje bolesni, ne mogu se pobrinuti za sebe a kamoli za njega-odakle mi snage? A pomoć sa strane? Hm...ma imam ali...baka radi konstantno tako da je samo dida slobodan i to od 15 sati..ali znate kakvi su dide...iako mu svaka čast
Ne znam...ovo pišem iz očaja jer se stalno vrtimo u krug!
Postala sam paranoična jer u ponedjeljak će Jan morati u jaslice a ja na posao i taaaako me strah da se opet ne razbolimo. To ne bi mogla izdržati! U nedjelju kad sam si izmjerila temperaturu plakala sam k'o kišna godina!
Najrađe bi nas stavila pod stakleno zvono!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma