-
stomatitis
Moja curica (1,5 g) ima već peti dan temperaturu, prvih par dana jako visoku i do 40, vadili joj krv, leukociti 24000, crp 10,8 i dok. nam je pripisala Silapen a mi još inzistirali na brisevima. Nalazi briseva su pokazali da je flora normalna, ali pedijatrica i dalje inzistira na Silapenu i tvrdi da su brisevi valjda lažno negativni uz takvu krvnu sliku. Mi otišli po još jedno mišljenje i druga pedijatrica odma kaže da je stomatitis, herpes simpleks, čim joj je vidila usne pune afta, ždrijelo upaljneno i sve otečeno.
Njena preporuka je Virolex 5 dana i ublažiti sve simptome (hladno jelo i piće, skidanje temperature, octenisept sprej, ...) i da izdržimo 15-ak dana.
Naš mali anđeo se naplaka kao nikad do sad
i uz svu našu pažnju i ljubav.
Ima li ko s iskustvom ili savjetom!
-
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ght=stomatitis
Evo tu ti je kratki link o stomatitisu sa foruma. Kcer moje frendice je isto imala i znam da ju je vodila kod zubara da joj premaze usta nekom tekucinom (ne znam kakvom) i da joj je to dosta pomoglo.
Sad sam nesto o ovome citala i preporuca se sladoled kod stomatitisa, mozda da napravis neki fini domaci pa da joj das? Mlijecno je i hranjivo a hladi te rane u ustima. Daj joj piti i jesti na slamcicu, mozda prihvati. Srce malo, zao mi je sto se tako pati.
-
-
Leo, ne mora joj neophodno izici nesto na stopalima i rukicama.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma