LIMA potpisujem!
Što nisu malo preletili iz njihove redakcija po forumu, pa intervjuirali jednu od naših mama. Ova gore mi zvuči kao da je baš izabrana ona jer je negdje u prosjeku, između mama koje se ustaju i po 15 puta u noći jer dijete ima 0. gladno je, 1. skok u razvoju, 2. izbija zubić, 3. malo bi se mazilo, 4. zamijenilo dan za noć i ostalo i "idealne" slike iz kakvog časopisa, i reklame gdje se svi na povratku iz bolnice smiju i beba se smije i kada idu spavati beba se smije u kinderbetu i mama i tata u svom krevetu, te se pogledaju i nasmiju jedni drugima i ugase svijetla i reklama gotova! - nadam se da ste me skužile što želim reći!
A ovo sa dojenjem je nekakva jadna promocija dojenja, a od 6 mjeseci uvlačenje firmama koje nude adaptirano i vjerojatno sponzoriraju časopis. Naravno ne smije se niti zanemariti muž koji se ustaje i također "muku muči sa besanim noćima".
Prema ovome pitam se šta nije u redu sa mojom malom obitelji - nama te besane noći traju i traju, a MM pustim da se čovjek naspava jer je od 8 - 16h na nogama, premda se svaki puta budi i pita da li trebam pomoć