hmmmmm...evo ja sa idealan kandidat!!
dakle, dečko ima 4,5mj....a ja za to vrime "samo" 5 upala/zastoja!!!!! 8)
tako, jučer s 39,3temp nosam malog koji sigurno ima 8kg, a ja sumnjam čak i na 9kg ...i nosam ga tak jedno hmmm 3 il 4 sata il je ipak 5??? moram li spominjat da svako malo mislim da ću past u nesvijest??? da ne mogu radit na otlanjanju tako dragih mi kvrgica...jer, eto, moj malac ima glas jači neg stas i još k tome oće ostat bez zraka (reće nam dr prim da to ne dopuštamo)....mm se diže obično u 04/30, a vraća se u prosjeku oko 18h...hm....jel mi teško??? ma daj...jesam li mislila odustat od dojenja??? ne...neg, baš to "čudim" se takvim intervjuima, dezinformacijama....dok ovo pišem on je na meni i igra se sa sisom...probajte vi nosat toliko kila, više sati, pod lipom temp....i baš mi sinoć mm donese hrvatske časopise o bebama..i naravno i ja "puknem" na te fore....ŠTO MENE NITKO NE ZOVE????

p.s. da se razumijemo...koliko god mi teško...sve to ne može se mjerit ni s jednom sekundom u kojoj se moj crvić izvija, rasteže, brblja od veselja...(makar ga je mama tila u top stavit 2min prije )