-
bio
Prije 3 mjeseca konstatirana mi je oligoastenozoospermija i manja varikokela. Bilo je to vrijeme Božića i bio sam totalno očajan. Moji prijatelji svi su u to vrijeme dobivali bebe tako da sam bio totalno na dnu što se mojeg psihičkog stanja tiče. Bio sam sretan zbog njih , ali tužan zbog sebe. Ali digao sam glavu i odlučio se boriti. Dosta sam surfao i počeo koristiti preparate:
Natural health 100 micog Selena, 2 x 2 Bioastin (ukupno 16 mg), 1 žlica matične mliječi, 2 x 1 žlica mljevene piskavice (Encian).
Twinlabovo : (2 x stress B complex (Vit. C 500 mg, B6, B12, folna kiselina....), Vitamin E 400 UI, 2 x2 L carnitin 500 mg, 2 x 1 acitil L carnitin 500 mg, 2 x2 L arginin 500 mg, Cink, Coenzim Q10 30 mg, 1 x Omega 3, 1 x Ging seng.
Prije dva tjedna bio sam na novome spermiogramu i rezultat je bio asteno...Nestala oligo...Dal je tome pomogao Bioastin ne znam , ali ova kombinacija mi je svako pomogla. Također izbacio sam kavu, alkohol i počeo brijati na pozitivu...tako ljudi moji glavu gore i samo pozitiva, vitamini, minerali i antioksidanti...ne može odmoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma