-
Luči MM pije Bioastin Supreme komada dva, jednu ujutro, jednu popodne, umjesto 4 komada običnog BioAstina.
zvrkica i MM je napaljen pet puta više nego prije terapije. Bioastin pije od kad smo saznali za oligo-astheno, a u zadnja 4 mj pije i Profetil. Ponekad cugne i Supradyn - kaže on, da ne pofali 
Uglavnom da, testisi povećani, libido povećan, sjeme izgledom gušće, bijelije i ima ga više. Opće stanje je značajno bolje, nestao umor i bezvoljnost, manje spava i kaže da je zadovoljan.
Ja sam krenula sa matičnom mliječi, najjefitinijom iz Mullera i nisam baš polagala puno nade u to, a kad ono - kao da imam motor u guzi
spavam max 7 sati, nema popodnevnog umora, budim se odmah, veselo i poletno, cijeli dan nešto vrtam i radim i imam masu energije. Toplo preporučam ako ste (kao što sam i ja bila) vječna spavalica, teško se budite, često ste pospane i kad fali energije, elana (kad ste fjakaste). Kod MM-a matična mliječ nije moguća jer je alergičan na pelud, pa se ne usudimo riskirati.
S-gram nam je svakako bolji od prvog, tako da i ja potpisujem tvrdnju da Bioastin pomaže, ali vidljiviji rezultati dolaze nakon 2-3 mjeseca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma