Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Bioastin- iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Pozrav cure! Surfajući internetom našla sam jednu stranicu www.supervits.com gdje prodaju bioastin za 12 USD šta je super cijena gledajući na cijene u RH. Htjela sam naručiti odmah 4 kutije (u RH bi za te 4 kutije kupila 1 i pol) ali me hvatila panika dok sam ispisivala bro American Expressa. Ima netko iskustava sa plačanja internetom konkretno na toj stranici??? Molim brzi odgovor
    Bok svima!
    I suprug i ja imamo problema sa začećem, kod nas je sada dijagnoza sekundarna neplodnost.
    Naime 2008. godine sam imala spontani u 10 tj trudnoće i od tada pokušavamo i do danas ništa.
    Obavili smo niz pretraga, između ostalog dijagnoza kod mm-a je asthenoteratozoospermia sa 36% pokretnih spermija i 79 % morfološki urednih spermija, ima 190.000,000 spermija /ml i sad čitam kako to popraviti jer mi svi govore da sa ovom dijagnozom moramo na umjetnu oplodnju a ja to ne želim i nadam se prirodnom začeću.
    Vidjela sam da svi preporučate Bioastin i sada sam ga naručila preko ove stranice "supervits" i htjela sam pitati Gizmos da li je sve bilo ok sa narudžbom? Da li je stiglo i sve ok sa karticom?

Želim Vam svima puno uspjeha u pokušajima začeća!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Vidim da se dugo nista nije pisalo na ovoj temi, a zanima me ima li itko iskustva sa narucivanjem Bioastina sa interneta po nekoj povoljnijoj cijeni nego se moze naci u nasim trgovinama. Ako da - podijelite iskustvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •