evo, baš sam i ja htjela pitat da li je od tad još netko imao iskustva s ovim preparatom?
zadnji nalaz je suprugu bio dosta loš,pa neznam dal da probamo s tim![]()
evo, baš sam i ja htjela pitat da li je od tad još netko imao iskustva s ovim preparatom?
zadnji nalaz je suprugu bio dosta loš,pa neznam dal da probamo s tim![]()
Posljednje uređivanje od kiki30 : 22.05.2011. at 20:39
Morfologiju su mi više nego odlično popravile goji bobice. Jeo sam ih 3 mjeseca svaki dan po 2 žlice ujutro. Super su i za probavu. Okus im nije loš ,ali nakon mjeseca ih više nisam mogao gledati.Napravio sam pauzu ,a trenutno koristim Bioastin. Bočica košta u našoj apoteci oko 169 kn mislim. Naručio sam preko stranice supervits.com bočicu sa duplo više tableta i ispalo me sa poštarinom cca 162kn. Sve je bilo u redu,a čekao sam oko 2 tjedna. Radi se o istom proizvođaču kao i u našim apotekama. Nisam radio test otkako sam počeo piti bioastin. Bilo bi zanimljivo usporediti rezultate jednog i drugog...
Nikola možeš li reći u kojem postotku ti se popravila morfolgija? Bojim se da je to nama novi problem. Prvi spermiogram je bio oligoastheno (konc. 13mil., pokretljivost 27%, morfologija 20%). Nakon tri mjeseca korištenja Bioastina (2x2), cinka (1x1) i selena (1x1) nalaz je bio teratozoospermia (konc. 40mil., pokretljivost 40%, ali se morfologija pogoršala na 3%). Trenutno smo samo na Bioastinu i goji bobicama.