Pepe2-MM ga je pio nepunih mjesec dana i moram ti priznati da nas je sokirao rezultat :shock: Volumen plivaca se je najmanje poduplao a i kvaliteta je naglo skocila sto nam je dokazao i zadnji njegov nalaz.Dr.L. u VV je rekao:"nalaz je SUPER!" :D
Ta alga je cudotvorna!!Preporucujem vam svima da nasopate svoje muzice njima pa da vidite navalu trudnica :D :D :D :D
Ja,na zalost jos nisam ostala trudna jer imam puno slozeniji problem ali pobjedit cu ja tu gubuendometrioza i adenomioza
No,bar smo MM-a skinuli sa liste kao problem sa tada vrlo losim spermiogramom :D
Nama je ljubazna zenska u biljnoj apoteci predlozila da ga pocne piti prva 3 dana 1x1,druga 3 dana 2x1,treca 3 dana 3x1 i dalje 2x2,najmanje 3 mjeseca,a njemu se vec nakon nepunih mjesec dana toliko popravilo stanje!!!!!
Jedini problem sa kojim se sada borimo je taj da meni sve doslovno izleti van nakon sto MM izadje iz mene nakon hopsanja![]()
Vec smo isprobali sve poze i sisteme ali ja imam osjecaj kao da se prilikom hopsanja u meni nakupi takav pritisak zraka koji odmah pri vadjenju,kao iz vakuma izleti van,naravno i plivaci sa njime![]()
Ako koja od vas ima slicna iskustva a mozda i odgovor na taj problem nek mi napise.
Pusam vas sve![]()