Kako se tretiraju djecja kolica kada putujete avionom, da li ih predajete prilikom ulaska u avion? I da li se tezina kolica ukljucuje u kolicinu dozvoljenog prtljaga ili ne?
Kako se tretiraju djecja kolica kada putujete avionom, da li ih predajete prilikom ulaska u avion? I da li se tezina kolica ukljucuje u kolicinu dozvoljenog prtljaga ili ne?
jedan jedini put šta smo se vozili avionom a imao je već 15mj i hodao
san predala kolica pri ulazu u avion i nisu se računala u prtljagu
mislim da je tako uvijek
btw sretan put![]()
ja sam jednom isla kolicima i predali smo ih striceku na ulazu u avion. na izlasku su izasla na traci.
Mi smo ih isto bili na Zgb. aerodromu predali sa prtljagom( mislim da ne idu u težinu prtljage), u Istanbulu nam ih je striček donio nakon izlaska iz aviona a kada smo se vračali sa kolicima smo ušli direktno u avion i čekala su nas na izlazu.
i s našim je kolicima bilo ovako.Lu prvotno napisa
Mi isto najveci dio puta ali se svejedno dogodilo barem jednom da to nismo mogli. Zato treba provjeriti s avio kompanijom, ili biti spreman na obje solucije (cekiranje kolica ili voznja kolica do aviona).
Mi smo ih predali skupa s prtljagom, ali se kilaža ne računa
Mi smo puno puta putovali s kolicima. U pravilu, kišobran kolica možeš furati do aviona, sva ostala se predaju na čekiranju (čak je i kod onih cheap airlinesa tako) - mi smo putovali i sa kišobran i sa knjigom kolicima. Težina kolica se ne računa u prtljagu, samo što kod nekih kompanija infantsi (do 2g.) nemaju pravo na prtljagu. A kod iskrcaja nam se događalo i da nas čekaju kraj aviona i da ih nađemo na traci i da striček posebno fura kolica po aerodromskoj zgradi...obavezno pitaj kad izlaziš iz aviona.
pa predas kolica kod ulaska u avion samo na checkinu napomeni da hoces kolica odmah po izlasku iz aviona da ne nosis dijete po aerodromu, pogotovo ako putujes negdje van di su aerodromi vrci, posto moraju naljepit posebnu naljepnicu na kolica
Za putovanje preporučam neka jeftinija kišobran kolica ukoliko su bebe dovoljno stare za sjedenje u njima. Vrlo često se u tom tumbanju iz aviona na traku i znaju oštetiti kolica, pogotovo ako su većih dimenzija i kilaže.
Cure, hvala na odgovorima, izgleda da cemo se odluciti upravo za ta kisobran kolica...