Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: razdavajanje blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dragi Tomislave,
    hvala ti na ovom divnom, toplom osobnom svjedočanstvu, rasplakala sam se čitajući!
    tvoje je iskustvo silno bogato, kako u vezi odvojenosti, tako i radi teškoća koje si imao kao blizanac s posebnim potrebama.

veliki pozdrav tebi i bratu!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bonizg draga mi smo dečke do dva mjeseca držali u zajedničkom kinderbetu i to onom 140x70 i onda smo uzeli još jedan kindač i od tada svako spava u svom jer su se sa 2,5 mj počeli vrtiti po kindačima i nisu smetali jedan drugome.
    To ti je moj eiskustvo stali bi ti do 2mj u ovom večem svi troje ali ubrzo budete morali uzeti još dva tak da sve zavisi i o vašem stambenom prostoru.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

to ni problem kaj se tice prostora , znaci i ti savjetujes da ih stavim prvo skupa , pa da ih onda odvojim....i budem tako napravila

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga oni su mali i kad se rode isto budu povezani i ovako kad spavaju i budu blizu osječaju se potpuni jer su zajedno u jednom krevetiću
    Bar si ja tako tumačim dok stanu svi zajedno nemoj ih razdvajati,ma budeš skužila kad im bude gužvanac

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

kinderbet bas ce ici moji starci kupiti ovaj vikend....eto pocelo je sa kupovinom , prije nisam dala.....

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovdje (Italija), koliko sam primijetila, nemaju obicaj razdvajanja blizanaca - u grupi od E su bile 2 para blizankinja (2x po par, nisu bile cetvorke :D), a sad u razredu ima brata i sestru blizance. Tu ne preporucuju razdvajanje.

Ono sto je offtopic, ali meni osobno zanimljivo je da su u vrticu i jedne i druge blizankinje na neki nacin 'posvojile' E - jer je zadnja dosla u grupu - i 'dijelile' ju kao prijateljicu.
    Ponekad su se ljutile jedna na drugu radi toga jer bi samo jedna htjela da joj E bude 'najbolja prijateljica', ali uglavnom su rjesavale problem, i E se sa njima jako lijepo igrala.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, to se zna desiti, da blilzanci imaju zajedničkog prijatelja kojeg dijele, i oko kojeg se i posvade....
    tvoja E. je jaka kad se osudi ubaciti među bliziće , ne može to svatko!
    145A5C4B-BADC-FFC2-C10A-17D35234D772
    1.02.28

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dupla duplica prvotno napisa Vidi poruku
    da, to se zna desiti, da blilzanci imaju zajedničkog prijatelja kojeg dijele, i oko kojeg se i posvade....
    tvoja E. je jaka kad se osudi ubaciti među bliziće , ne može to svatko!
    Je, i nije mi na pocetku bilo bas svejedno kako ce to na kraju zavrsiti, no jos uvijek su sve 3 velike prijateljice (sada vec u skoli).

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i ja vas pratim... ima tako tužnih postova o dječici koja su bila razdvojena...
    Oduvijek mi je to bilo fascinantno kako su blizanci povezani i NIKAD nisam ni pomislila da bi ih trebalo razdvajati. Drago mi je čuti sad iskustva od blizanaca iz prve ruke

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja nisam primjetila neke velike promjene kad ih razdvojimo, jedino su malo mirniji, al jako rijetko ih razdvajamo, obično smo u paketu.

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da podjelim jednu zanimljivost s vama o razdvajanju.
    moji su rođeni ranije i bili su u inkubatoru. Prvih tj. dana su bili zajedno,lijepo napredovali, a poslije su prebačeni u drugu sobu (soba II, Petrova) i kako je bilo mjesta stavili su ih svakoga u jedan inkub..Tada su počeli problemi s sekom, jako je gubila na težini i ja sam (ne zam iz kojeg razloga, došlo mi), tražila da ih opet stave zajedno i od tada je opet sve super krenulo.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •