Pozdrav drage trudnice,
Već mjesec dana surfam po netu i forumima i čitam o prirodnom porodu(bez dripa, epiduralne, EPIZIOTOMIJE, u sjedečem položaju ili u vodi, i još puuno ostalog..)i definitivno želim upravo to, idem u vinogradsku i sad sam u fazi II, kopanje inf. o toj bolnici.
Uglavnom jaaako sam sretna i ponosna zbog te odluke i željela sam to naravno podijeliti s nekim..ALI JAOOO!! Moje prijateljice(u neznanju)misle da pričam gluposti i izvoljevam"kaj ja sad tu nešto planiram, porod se nemože planirati.." ili "ma kaj ti znaš, pa doktori znaju kaj je najbolje za tebe, drip je dobar..", "kakav sad to prirodni porod izmišljaš"...a ne žele mi dopustiti da im objasnim ono u što nisu upučene, pa da onda mogu tako suditi. Mama ko mama niš to ne kuži, iako me podržava"jer je njena kćerka moderna i napredna žena", ali ni s njom nemogu o tome razgovarati, a MM koliko je drag i pažljiv, nemre se nikako već sad prebaciti na fazu poroda(on SVE radi u zadnji čas, pa tada tek i razmišlja o tome), pa ni on baš ne sudjeluje previše aktivno u tom razgovoru(iako se jadan trudi)
I tako, sad sam već jadna, nemam s kime podijeliti za mene tako važnu odluku!!!. Pišite ako i vi imate takve situacije, da znam da nisam jedina.
Moj mali mišek Fran stiže 14.07