Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: APN - kredit za izgradnju kuće

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno APN - kredit za izgradnju kuće

Je li netko tražio kredit preko njih?

Kakva su iskustva?

Na njihovoj web stranici http://www.apn.hr/index.php?PHPSESSI...c4abcfd29866b8 se može izračunati i rata kredita.

Mi bismo preko njih mogli dobiti oko 65000 €.
    Mislite da je to dovoljno za izgradnju i uređenje jednog kata (što treba predvidjeti i glavnim projektom)? Napominjem da sve radove treba raditi samo jedna firma.

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajde ukratko napiši u čemu je "kvaka", je li to nešto povoljnije i po čemu je specifično ?
    Mi bi trebali adaptirati kat obiteljske kuće da bi se konačno domogli svog životnog prostora.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nisam sigurna možeš li preko njih uzeti kredit za adaptaciju. Mislim da daju kredite samo za izgradnju/nadogradnju.
    najbolje - nazovi ih i pitaj

Zašto su povoljniji:
    Fora je u tome da do nedavno nijedna banka nije davala kredit za izgradnju kuće, jer nisu imale na što upisati hipoteku.
    APN u suradnji sa 3 banke daje kredit, koji mi se čini puno povoljniji nego što daju banke.
    Efektvna kamatna stopa ispadne oko 3,7 %, banke imaju uglavnom oko 5,7 % - što je velika razlika.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i mene je ovo malo zaškakljalo jer prvi put čujem za tako nešto a ovih smo dana u potrazi za kreditom za adaptaciju potkrovlja...Ako tko kaj sazna više neka javi...Ili ja ako ih dobijem, odmah javljam

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam potpuni laik a i mene po svemu čeka oveći kredit. Može li mi tko ukratko "nacrtati" što je to efektivna kamatna stopa i kakvih još ima?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

...po svemu sudeći...

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Efektivna kamata se dobije kada se zbroje i troškovi obrade kredita (ili tako nekako, valjda će se naći neki ekonomist, MM trenutno nije u blizini).

Vidim da se o kreditima APN-a ne zna puno. Prije par godina su ih reklamirali. Ja sam slučajno saznala za njih, ne čine mi se loši.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •