-
APN - kredit za izgradnju kuće
Je li netko tražio kredit preko njih?
Kakva su iskustva?
Na njihovoj web stranici http://www.apn.hr/index.php?PHPSESSI...c4abcfd29866b8 se može izračunati i rata kredita.
Mi bismo preko njih mogli dobiti oko 65000 €.
Mislite da je to dovoljno za izgradnju i uređenje jednog kata (što treba predvidjeti i glavnim projektom)? Napominjem da sve radove treba raditi samo jedna firma.
-
Ajde ukratko napiši u čemu je "kvaka", je li to nešto povoljnije i po čemu je specifično ?
Mi bi trebali adaptirati kat obiteljske kuće da bi se konačno domogli svog životnog prostora.
-
Nisam sigurna možeš li preko njih uzeti kredit za adaptaciju. Mislim da daju kredite samo za izgradnju/nadogradnju.
najbolje - nazovi ih i pitaj
Zašto su povoljniji:
Fora je u tome da do nedavno nijedna banka nije davala kredit za izgradnju kuće, jer nisu imale na što upisati hipoteku.
APN u suradnji sa 3 banke daje kredit, koji mi se čini puno povoljniji nego što daju banke.
Efektvna kamatna stopa ispadne oko 3,7 %, banke imaju uglavnom oko 5,7 % - što je velika razlika.
-
i mene je ovo malo zaškakljalo jer prvi put čujem za tako nešto a ovih smo dana u potrazi za kreditom za adaptaciju potkrovlja...Ako tko kaj sazna više neka javi...Ili ja ako ih dobijem, odmah javljam
-
Ja sam potpuni laik a i mene po svemu čeka oveći kredit. Može li mi tko ukratko "nacrtati" što je to efektivna kamatna stopa i kakvih još ima?
Hvala!
-
-
Efektivna kamata se dobije kada se zbroje i troškovi obrade kredita (ili tako nekako, valjda će se naći neki ekonomist, MM trenutno nije u blizini).
Vidim da se o kreditima APN-a ne zna puno. Prije par godina su ih reklamirali. Ja sam slučajno saznala za njih, ne čine mi se loši.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma