Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Poklon za 4godisnjakinju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Poklon za 4godisnjakinju

...stvarno sam ne-majka, ali nemam ideju sto da joj kupim za rodjendan. Da, da - pricam o vlastitom djetetu..

ima svega: bicikle, puzle, romobile....

pls - nabacite koju ideju..

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dječju šminku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm... nije lose. Fakat se u zadnje vrijeme stalno gleda u ogledalo, maze se kremicama... Gdje se to kupi? Turbolimac?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne znam, i ja tražim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

keep looking. THE day se blizi...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ja imam skoro pa 4-godišnajaka, istina muškog, ali prema njegovim interesima, ja bi ti preporučila da odeš u Turbo limač tamo ima hrpa razno raznih kreativnih setova gdje oni mogu sami izrađivati razne stvaril

Npr. imaju set sa kalupima za slova, i od mase koja je u setu se izrađuju slova i onda bojaju.

Pa onda setovi razno raznih perlica za slaganje nakita i sl. Play doh setovi su također uvijek zanimljivi.

Imaš u Turbo limaču, a i po ovim manjim dučanima sa igračkama i elektronskih kvizova (ne znam kak da ti to drugačije objasnim) Roko je dobio jedan. TO je kao jedna ploča na koju se stavljaju listić s pitanjima a na vrhu u kružiću je sličica. Na vrhu ploče je kao okular (kroz koji se gleda ta sličica) i onda se odgovara na pitanja. Jedini je problem kaj je ovaj koji je on dobio na engleskom, pa mu ja prevodim, jer neće da mu čitam na engleskom.
    I onda on sa štapićem (kao kemijska) koji je također dio te ploče stisne u polje kod odgovora i onda mu tonom signalizira dal je točno ili netočno.

Ja sam kao mala imala sličan kviz sa prometnim pravilima (samo bez ovog djela za gledanjeI i fakat sam puno uz njega naučila (prometna pravila i sl) a vidla sam da ima razno raznih vrsta takvih kvizova.

Nadam se da si skužila o čemu ti pričam i da sam ti bar malo pomogla.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja će uskoro napuniti 4.
    Danas je izrazila želju za palay dooh klaunom.
    Ja razmišljam o rolama.
    Šminka isto, ima u kozmu, ali to mi je više za poklon onako, ili za rođendan, ali uz još nešto drugo.
    Sunčica među brojevima, slovima...
    Neka lijepa slikovnica,na interliberu sam pokupovala pola sajma, pa sad za svaku prigodu dobije i knjigicu, još mi je ostala Plesna haljina žutog maslačka, 1 Petra, Pipi duga čarapa, Sunce djever i Neva Nevičica, bojanka na Miffy, nešto od tog će dobiti i za rođendan.
    Ja svojoj za svaki rođendan kupim i neki lik iz disneya, ja sam obožavatelj crtića, za 1. je dobila Kodu, za 2. Bambija, za 3. Damu, a ove godine mislim da ću uzeti Marie iz "Mački iz visokog društva".
    Ja sam totalno nekontrolirana kod kupovine za Vanju tako da ću ovu temu zdušno pratiti, uz sve ove moje nadam se još kojoj ideji.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A neku društvenu igru?
    Mi smo trenutno u memoryu i čovječe ne ljuti se.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Imte u "Land of Magic" dućanu na početku Radićeve set za šminkanje za curice u obliku Pepeljugine kočije/bundeve..to znam jer si je tu kočiju Vid zapikirao, a MM mu skoro kupio - na kasi je skužio da je to šminkeraj za curke

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja nisam za te šminke,jer su moje cure dobile osip oko usana i po licu....
    moji jako vole play doh mase za modeliranje ,kalupiće,modlice(u turbo limaču),jako su mekane,kad završe s igrom spremim ih zaklopljene i mjesecima ostaju tako mekane,ako se malo počnu stvrdnjavati,dodaš par kapi vode i promijesiš i opet su ko nove... :D

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Megi je prije tjedan dana imala 4. rođendan- odveli smo je u TL da sama izabere poklon i izabrala je haljinu od Trnoružice. Već doma ima Snjeguljicu i doslovce se ne skida iz nje, a sad još i ova .... luda je za tim haljinama, pleše, vrti se, glumi, pjeva... ma, predivna mi je u tom svom svijetu. Niti jednu igračku toliko ne voli kao ove haljine.

Evo ih:
    Snjeguljica
    Trnoružica

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja cura ima nesto vise od cetiri godine, ali je nekoliko puta u raznim prilikama dobila te sminke i nema mi gore stvari :/

nema nacina da me se uvjeri da u tim "djecjim" sminkama ima icega osim cistog smeca...

a za cetiri godine - role, stitnici, kaciga nova, vijaca, obruc, skejt ma bilo sto sto se vani moze koristiti set za badminton... joj, ima toga...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja bih joj kupila šminku jer joj se u očima vidi da si to jako želi. Naravno da joj ne želim kupiti neko smeće od kojeg će dobiti osip i urtikariju. Jasno da joj želim kupiti nešto kvalitetno, ali prvenstveno zato da uživa u rođendanskom daru.
    Mase za modeliranje, raznovrsna sredstva za bojanje, slikanje i oblikovanje, sportske rekvizite ... - edukativne i korisne stvari kupujemo i inače. Sad joj želim priuštiti čistu uživanciju (i zdravu, naravno!)

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma sve pet

nisam ni ja odmah s vrata bacila te sminke u smece bacila sam ih malo kasnije

stvar je u tome da je ida stvarno 5-6-7 puta dobila nekakve totalno lose sminke, nikakve kvalitete u njima nije bilo, a ja nemam naviku uzimati joj stvari iz ruku i bacati... pa ih je sve isprobala, neke jednom, neke nekoliko puta (i ne samo ona, uzivao je u njima i noa, i jos kako!) a ne volim da se macka kojecim jer je s dvije godine imala gadnu reakciju na niveinu kupku i od onda sam stvarno pazila i dozirala sve sto koristi...

ali su sve zavrsile u smecu uz objasnjenje da ne mogu dugo stajati otvorene i da se tako kvare... mozda nije najbolja odgojno-obrazovna metoda, ali eto, posluzila je...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Po pitanju šminke slažem se i s mendulom i s litalom.
    Megi je isto tako znala dobiti nekvalitetnu šminku koja bi se sva raspala nakon par dana i isto bi završila u smeću, ali ima i kvalitetnijih stvarčica za curice kojima je uživancija šminkanje- npr. ima disneyevo sjajilo za usnice koje je potpuno drukčije od onih kineskih- prekrasno miriši po jagodama, usnice se dugo sjaje... možeš joj kupiti i "pravi" labello, to je uvijek ziher.
    Da ne zaboravim, jedan od najdražih rođendanskih poklona (kojeg je dobila od svog dečka 8) ) je parfem, isto iz linije Disneyevih princeza. Stalno se šprica i sva je glavna. Parfemčić miriše svježe i nije prejak, a njoj je gušt do neba.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma i ja sam na kraju odustala od sminke (iako sam ju vec kupila, nisam joj i dala - uvalit cu to prvom prilikom nekom drugom). Naime, znam da bi Pal u tome uzivala jer se stalno licka niveom i slicnim - ali ja to istinski ne zelim podupirati. Plastelina ima tone.... tako da sam se na kraju odlucila za romobil i Poohovu prvu enciklopediju. Romobil je pravi - iz Intersporta.

Nego pitanje - ne mislite da su jos male za role? Kad vidim tu krhku djecicu kako krive noge na rolama... nekako nisam za to. Bar ne do skole... :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Kalypso prvotno napisa
    ... ali ja to istinski ne zelim podupirati.
    Potpuno te razumijem. Donedavno sam se i ja grozila dječjeg šminkanja, lickanja, pretjeranog ulaganja u izgled. Ni ja ne koristim nikakvu dekorativnu šminku, samo zaštitne kreme.
    Ali jednostavno joj želim priuštiti zadovoljstvo, kao što se sjećam da mi je u djetinjstvu bila velika fora lakirati nokte i mazati usnice.
    Uzdam se da će iz općeg odgoja i pristupa doživjeti i shvatiti da šminka i "fasada" ne čine čovjeka.
    A malo zabave... zašto ne?

Inače, čula sa da dječje šminke ima i u limoniju...

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Po pitanju šminke slažem se i s mendulom i s litalom.
    Megi je isto tako znala dobiti nekvalitetnu šminku koja bi se sva raspala nakon par dana i isto bi završila u smeću, ali ima i kvalitetnijih stvarčica za curice kojima je uživancija šminkanje- npr. ima disneyevo sjajilo za usnice koje je potpuno drukčije od onih kineskih- prekrasno miriši po jagodama, usnice se dugo sjaje... možeš joj kupiti i "pravi" labello, to je uvijek ziher.
    Da ne zaboravim, jedan od najdražih rođendanskih poklona (kojeg je dobila od svog dečka 8) ) je parfem, isto iz linije Disneyevih princeza. Stalno se šprica i sva je glavna. Parfemčić miriše svježe i nije prejak, a njoj je gušt do neba.
    sa ovakvim se slažem,sjajilo,labelo...ali kad se kćer namazala zelenim za oči i to danima nije išlo dolje...mislili su da ju tučem ,a ljubičast i crveni ruž su bili po poplonu,zidu,dekama,trosjedu,hlačama...
    čak su bolje i jeftinije varijante sjajila sa šljokicama i okusom jagoda,marelica....u DM-u,pa kupka ili plava sol za kupanje koju moje cure obožavaju jer oboji vodu u plavo i miriše po lavandi i lijepo zaspu poslije kupanja... :D

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja svome djetetu ne dam (a niti ne traži) ni šminku, ni parfeme (parfemi za djecu, zašto to proizvode), ni ikakva sjajila, ni mirisne pjenušave kupke.

čak nam ni barbike nisu u điru.

sad je zaluđena sa memoryjem, svih vrsta i kombinacija.
    puzzle su još uvijek in.
    beba i kolica. (i u kolicima cijela četa plišanaca).
    i knjige. knjige. knjige...
    i crtići. crtići. crtići...

a najviše je vesele - slatkiši: da sve ovo što sam gore nabrojala stavim na jednu stranu, a jedno jedino kinder-jaje na drugu... uopće ne sumnjam što bi odabrala

MarijanaB

Početno

Nemam curicu ali tesko da bih joj kupovala sminku. Sve mi je bolje od toga.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ja svome djetetu ne dam (a niti ne traži) ni šminku, ni parfeme (parfemi za djecu, zašto to proizvode), ni ikakva sjajila, ni mirisne pjenušave kupke
    Mislim da je ipak važno naglasiti ovo "ne traži", za razliku od Magdalene koja je sva u tom điru i ne želim je sputavati ako na si taj način njezina mašta daje oduška. Preslatka mi je kad se sva ufura u spiku da je gospođa ili princeza... sjećam se sebe iz te faze, ista stvar- samo da mi je presvlačiti se, šminkati, tako da je u potpunosti razumijem. Danas sa
    Zašto proizvode parfeme za djecu? Pa, zato što proizvode i sve ostalo čime djeca oponašaju odrasle- minijaturne veš- mašine, usisavače, lutke, kolica... ne vidim u tome ništa loše, niti mislim da će Megi zbog te svoje faze izrasti u neku površnu izgledom preopterećenu koku.
    A što se tiče memoryja, slagalica, bojica, crtića... to je, naravno, također u điru, ali trenutno je ovo s uređivanjem glavna igra.

Kalypso je zapravo željela čuti neku ideju natuknuvši da je njezina curica sklona šminkanju, pa sam u tom smislu i dala preporuku, što ne bih u slučaju npr. tvoje curice koja ima potpuno drukčije interese. Mislim da je važno pratiti interese i želje svakog djeteta, koje je jedinsveno i ne sputavati ga (osim ako se, naravno, radi o nekim igrama tipa ubijanje, rat...), nego poštivati fazu u kojoj se nalazi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

umjesto jeftine dječje šminke kupi joj komplete češljića, uviječa za kosu, špangica i sl.; dječji nakit - prstenčiće, ogrlice; kao šminka nama služe razne masti za usne (labello i sl. u raznim okusima i bojama)

moja se non-stop češlja i uređuje, presvlači... kada krene vani ja idem kao zadnje spadalo, ona viče da ju čekam jer se mora našminkati i onda se pojavi crvenih usana (labello od jagode) s dva prstena i ogrlicom; i još traži šeširić ... a bez haljine ne bi nigdej (ako mora nositi hlače ja sam ta koja se mora prishički pripremiti na dugotrajne pregovore)

tako da kao poklon kod nas vrijede: češljevi, labello, suknje i haljine, šeširići, torbice (ajme to sam zaboravila!!! jedan od glavnih modnih detalja!!!), štramplice s uzorcima i sl.

od edukativnih najdraže (nam!!) je play dooh - imamo 4 varijante, memory; zgodna je igra Frustration (Čovječe ne ljuti se u modernijoj varijanti i bolje za tako male jer se figurice stavljaju u utore); barbike i sva oprema za njih (odjeća!), kolica za lutke, krevetići, ormarić za lutke ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    mirisne pjenušave kupke.
    i ovo sam zaboravila
    koje veselje kada kupim nešto novo - glavno da miriši i daje lijepo zapakirano (sada ima neku pjenu za tuširanje - presretna je)

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...i mi idemo na rođendan jednoj takvoj curi uskoro-neznam ni sama..najbolje jedna fora kasica-prasica ( kupili u obliku autića s curkom i deckicem unutra) i neznam 200 kn unutra..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Megi je prije tjedan dana imala 4. rođendan- odveli smo je u TL da sama izabere poklon i izabrala je haljinu od Trnoružice. Već doma ima Snjeguljicu i doslovce se ne skida iz nje, a sad još i ova .... luda je za tim haljinama, pleše, vrti se, glumi, pjeva... ma, predivna mi je u tom svom svijetu. Niti jednu igračku toliko ne voli kao ove haljine.

Evo ih:
    Snjeguljica
    Trnoružica
    megi je predivna, soljice za caj ma divno
    daj nam napisi recept za ovu tortu sa albuma izgleda savrseno

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja Mejri planiram kupiti bicikl. Ima ih ona dva. Ali oba su tricikla. Kupicu joj pravi veliki 'ko za big girl' ko sto ona veli. I kacigu i stitnike za koljena i laktove. Vec dugo o ovome prica.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Megi je prošle godine dobila takav "big girl's bike", ali nije uopće oduševljena njime. Mislila sam da je tad bila premala za njega, ali ni sad ga uopće ne doživljava. Dijete je na mamu, uopće nije sportski tip.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

glavu za friziranje i uređivanje? mi imamo glavu i kad krene sa friziranjem glave završi na šminkanju djede. Čak je jednom našminkan išao sa nama u emezetu-heheh

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj tamy prvotno napisa
    megi je predivna, soljice za caj ma divno
    daj nam napisi recept za ovu tortu sa albuma izgleda savrseno
    Tamy,

Da ne bi mislili da mi se dijete igra s engleskim porculanom, to je samo dio kulise za slikanje.
    Sad sam se sjetila još jednog odličnog poklona koji je oduševio Megicu za ovaj rođendan- set porculanskih šalica i čajnik, s pravim malim željeznim žličicama s porculanskim drškama. Setić je kao pravi, samo majušni, nalazi se u predivnoj pletenoj košarici koja se zatvara. Priznajem da postoji opasnost od razbijanja, ali za malo veće curice koje već znaju paziti, ovo mi je preslatko. Ima u TL, na odjelu Jagodice Bobice.

A što se tiče torte, nisam je ja radila, a kad sam pitala majstoricu za recept (koji sam već obećala na "Receptima"), rekla mi je da je sve čista improvizacija, pa si ti misli.
    Uglavnom, donji dio je standardni kakao biskvit, a krema jaja kuhana na pari sa šećerom, na kraju se doda otopljena čokolada i putar.
    Gornji dio je kesten rolada- žuti biskvit i krema od kestena, šećera i putra.
    Fifi je obučena u marcipan. Voljela bih biti preciznija, ali to je sve što mi je slastičarka htjela otkriti.

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da ne otvaram novi topik sa istim imenom.
    Dakle, Fiona za rodjendan zeli roza role. Mi smo prije par tjedana poceli traziti i nismo ih nigdje uspjeli naci.
    Je li vidio tko nesto takvo u zadnje vrijeme?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

......evo živi primjer iz prakse-bili na rođendanu od curice of frendova-slavila 4ti-dali joj 200 kn u simpa kasici prasici i -malu kolekciju lakova za noktiće iz TL.-čim smo došli sve curke navalile na taj lak ko'...- ..nisam znala jesam li kupila dobar ili ne poklon....

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..e sad će nam uskoro trebati još jedan poklon za jednu izrazito bistru i pametnu četverogodišnjakinju(..možda i pogađate o kome je riječ... ).....-i već sam počela polako razmišljati što kupiti.Ali stvarno-što???,kad dijete ima praktički sve-od velikih tobogana,ljuljački,pokretnih dizalica,kocki,lutaka,autića na i bez daljinskog i sl. ..- neznam baš šminku,to možda ne bi.
    Stalno kupujem robicu..neznam jeli i sad to najbolja solucija...
    ..po glavi mi se motaju role ali neznam jeli premalena....-ostaje-novac,ali što još uz to,da dijete skuži da joj je ipak rođendan,u smislu dobivanja poklona.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..e sad će nam uskoro trebati još jedan poklon za jednu izrazito bistru i pametnu četverogodišnjakinju(..možda i pogađate o kome je riječ... ).....-i već sam počela polako razmišljati što kupiti.Ali stvarno-što???,kad dijete ima praktički sve-od velikih tobogana,ljuljački,pokretnih dizalica,kocki,lutaka,autića na i bez daljinskog i sl. ..- neznam baš šminku,to možda ne bi.
    Stalno kupujem robicu..neznam jeli i sad to najbolja solucija...
    ..po glavi mi se motaju role ali neznam jeli premalena....-ostaje-novac,ali što još uz to,da dijete skuži da joj je ipak rođendan,u smislu dobivanja poklona.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne znam kakav je Leonarda tip po pitanju oblačenja. Možda bi je razveselila neka ljetna lepršava haljinica koja se jaaaaako vrti.
    Mojoj Megici nemaš veće sreće od haljina i šoseka.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ma sad sa se sjetila..-vidjela jednom,neznam gdje,za kupiti kao Lego kocke-ali u jumbo veličini,za slaganje kocaka u parku.sve isto kao i malecke kocke-samo ooogromne..-neznam jeli to ipak za manju djecu..-ali ovako velike čini mi se da bi se možda zabavila njihovim slaganjem,nešto kao u građevini..-vidio netko negdje to? :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko love hoces stuci za rodjendan?

meni je super razlicite konzole za igranje, za psp imas igrice za tako male, a razvija koordinaciju

game cube ima igry donkey konga i imas dodatk bubnjeve po kojima mora lupati u ritmu da bi skupljala bodove

v-tech ima v-smile za tako male, sistem za ucenje, predobra je stvar

berchet dvd kids je propao i nemoj kupovati konzolu (ako i nadjes) jer nece biti vise igara

mi smo zadnje sebastianu kupili lego slova i brojeve, imas plocice velicine za duplo na kojima su slova i brojevi i moze slagati rijeci, raditi matematiku

magneti sa slovima i brojevima su dobra fora, imas u ikei ko skolsku plocu koja je ko stafelaj, sa jedne strane je skolska ploca sa druge strane magnetna white board pa moze sarat onim flomicima za white board a moze i radit sa magnetima

sa 4 godine klinci vec polako mogu preci na lego za stariju djecu pa bas nemoj vise kupovati duplo setove www.lego.com pa pregledaj. postoji ti lego spongebob squarepents

playmobil ima savrsene setove za curice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je super razlicite konzole za igranje, za psp imas igrice za tako male, a razvija koordinaciju

game cube ima igry donkey konga i imas dodatk bubnjeve po kojima mora lupati u ritmu da bi skupljala bodove

berchet dvd kids je propao i nemoj kupovati konzolu (ako i nadjes) jer nece biti vise igara

mi smo zadnje sebastianu kupili lego slova i brojeve, imas plocice velicine za duplo na kojima su slova i brojevi i moze slagati rijeci, raditi matematiku

magneti sa slovima i brojevima su dobra fora, imas u ikei ko skolsku plocu koja je ko stafelaj, sa jedne strane je skolska ploca sa druge strane magnetna white board pa moze sarat onim flomicima za white board a moze i radit sa magnetima

sa 4 godine klinci vec polako mogu preci na lego za stariju djecu pa bas nemoj vise kupovati duplo setove www.lego.com pa pregledaj. postoji ti lego spongebob squarepents

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa

..e ta ploča mi je zapela za oko..čini mi se da sam vidjela tu u gradu..oko 700 kn-jeli netko naišao na netu negdje još za ju kupiti?radi li ona stranica od superigračaka ili još ne?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...a bila bi mi fora,neznam ima li takvog što,kao-mini školska ploča-onako zelena s kredama u boji.Neznam stvarno ima li tako negdje za kupiti???

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima, ima moji nečaci imaju tu školsku ploču sa kredama u boji i super je za djecu......e sada gdje je to kupljeno neznam.
    Moja Tara je za prošli rođendan dobila jedan veliki set za izradu ogrlica i narukvica, na početku i nije se nešto bavila s tim da bi nakon par dana uzela to u ruke i izrađivala nakit, poklonila je već par tih ogrlica i narukvica, jako su lijepi dezeni, i ona je oduševljena time. Ovisi stvarno što dijete voli, Tara je sada u fazi rolanja, prošle godine je bila vožnja bicikla na prvom mjestu............Tu i tamo se poigra sa svojim bebama, pa onda ima dana kada samo crta i piše nešto i tako.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kalypso, koliko ste platili romobil? Ja također jednom četverogodišnjaku i petogodišnjaku planiram kupiti za roćkas.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja je bila oduševljena romobilom,stalno je u pogonu,dosta smo ga platili,ali je dosta čvrst,baš pravi za cure roskast,ima dodatak torbicu za stvari kazala bi dobra investicija,teško je nešto predložiti,svako djete ima drugačije afinitewte.Od kolegice mala vršnjakinja stalno se igra plastelinom moja ponekad izašla je iz te faze kada smo se svakodnevno igfrali.moja voli bebe oblačiti,preslačiti,kuhati im............kolica i nosiljka su isto bile dopbre investicije a i nakit za praviti nije loš izbor.Nadam se da sam bart malo pomogla

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ...a bila bi mi fora,neznam ima li takvog što,kao-mini školska ploča-onako zelena s kredama u boji.Neznam stvarno ima li tako negdje za kupiti???
    stafelaj ploca u ikei kosta 18 eura, a mi smo je kupili na rasprodaji za 10

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    stafelaj ploca u ikei kosta 18 eura, a mi smo je kupili na rasprodaji za 10
    ..a jel' liči to na šta..čini mi se prejeftino... :?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ja sam jučer pregledavala katalog od TL i zapeo mi za oko:1. teleskop i 2. mikroskop..-neznam koje su kvalitete,ako ih je netko imao-cijena jednog je oko 300 kn a drugog oko 200 kn..-ima li još negdje za pogledat dječje teleskope/mikroskope???( Zdenka..?.. )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •