-
I ja imam skoro pa 4-godišnajaka, istina muškog, ali prema njegovim interesima, ja bi ti preporučila da odeš u Turbo limač tamo ima hrpa razno raznih kreativnih setova gdje oni mogu sami izrađivati razne stvaril
Npr. imaju set sa kalupima za slova, i od mase koja je u setu se izrađuju slova i onda bojaju.
Pa onda setovi razno raznih perlica za slaganje nakita i sl. Play doh setovi su također uvijek zanimljivi.
Imaš u Turbo limaču, a i po ovim manjim dučanima sa igračkama i elektronskih kvizova (ne znam kak da ti to drugačije objasnim) Roko je dobio jedan. TO je kao jedna ploča na koju se stavljaju listić s pitanjima a na vrhu u kružiću je sličica. Na vrhu ploče je kao okular (kroz koji se gleda ta sličica) i onda se odgovara na pitanja. Jedini je problem kaj je ovaj koji je on dobio na engleskom, pa mu ja prevodim, jer neće da mu čitam na engleskom.
I onda on sa štapićem (kao kemijska) koji je također dio te ploče stisne u polje kod odgovora i onda mu tonom signalizira dal je točno ili netočno.
Ja sam kao mala imala sličan kviz sa prometnim pravilima (samo bez ovog djela za gledanjeI i fakat sam puno uz njega naučila (prometna pravila i sl) a vidla sam da ima razno raznih vrsta takvih kvizova.
Nadam se da si skužila o čemu ti pričam i da sam ti bar malo pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma