Citiraj apricot prvotno napisa
ja svome djetetu ne dam (a niti ne traži) ni šminku, ni parfeme (parfemi za djecu, zašto to proizvode), ni ikakva sjajila, ni mirisne pjenušave kupke
Mislim da je ipak važno naglasiti ovo "ne traži", za razliku od Magdalene koja je sva u tom điru i ne želim je sputavati ako na si taj način njezina mašta daje oduška. Preslatka mi je kad se sva ufura u spiku da je gospođa ili princeza... sjećam se sebe iz te faze, ista stvar- samo da mi je presvlačiti se, šminkati, tako da je u potpunosti razumijem. Danas sa
Zašto proizvode parfeme za djecu? Pa, zato što proizvode i sve ostalo čime djeca oponašaju odrasle- minijaturne veš- mašine, usisavače, lutke, kolica... ne vidim u tome ništa loše, niti mislim da će Megi zbog te svoje faze izrasti u neku površnu izgledom preopterećenu koku.
A što se tiče memoryja, slagalica, bojica, crtića... to je, naravno, također u điru, ali trenutno je ovo s uređivanjem glavna igra.

Kalypso je zapravo željela čuti neku ideju natuknuvši da je njezina curica sklona šminkanju, pa sam u tom smislu i dala preporuku, što ne bih u slučaju npr. tvoje curice koja ima potpuno drukčije interese. Mislim da je važno pratiti interese i želje svakog djeteta, koje je jedinsveno i ne sputavati ga (osim ako se, naravno, radi o nekim igrama tipa ubijanje, rat...), nego poštivati fazu u kojoj se nalazi.