Mislim da je ipak važno naglasiti ovo "ne traži", za razliku od Magdalene koja je sva u tom điru i ne želim je sputavati ako na si taj način njezina mašta daje oduška. Preslatka mi je kad se sva ufura u spiku da je gospođa ili princeza... sjećam se sebe iz te faze, ista stvar- samo da mi je presvlačiti se, šminkati, tako da je u potpunosti razumijem. Danas saapricot prvotno napisa
Zašto proizvode parfeme za djecu? Pa, zato što proizvode i sve ostalo čime djeca oponašaju odrasle- minijaturne veš- mašine, usisavače, lutke, kolica... ne vidim u tome ništa loše, niti mislim da će Megi zbog te svoje faze izrasti u neku površnu izgledom preopterećenu koku.
A što se tiče memoryja, slagalica, bojica, crtića... to je, naravno, također u điru, ali trenutno je ovo s uređivanjem glavna igra.
Kalypso je zapravo željela čuti neku ideju natuknuvši da je njezina curica sklona šminkanju, pa sam u tom smislu i dala preporuku, što ne bih u slučaju npr. tvoje curice koja ima potpuno drukčije interese. Mislim da je važno pratiti interese i želje svakog djeteta, koje je jedinsveno i ne sputavati ga (osim ako se, naravno, radi o nekim igrama tipa ubijanje, rat...), nego poštivati fazu u kojoj se nalazi.