Citiraj Ancica prvotno napisa
Davorka, kako bi se ti razgovarala s tom djevojcicom? I to jos iza leda njenih roditelja o tako ozbiljnim stvarima? Mislis da bi to bilo primjerenije? Ili mozda radije s njenim roditeljima?
Nigdje nisam napisala da bih se ja razgovarala s tom djevojčicom iza leđa njenih roditelja. Pisala sam s pozicije da je ona moje dijete. A da je u ovakvoj situaciji moj sin, zašto se ne bi mi kao roditelji mogli naći (sa ili bez djeteta, po meni prvo bez) i popričati o tome što se događa s našom djecom. Oprosti, meni je to primjerenije nego odmah zvati ravnatelja i psihologe. Ako u tom razgovoru s roditeljima skužim da nismo na dobrom putu za rješenje situacije, onda bih išla dalje. Ne znam zašto je to tako čudno. Pa djeca nam idu u isti razred, svi se znamo i viđali smo se, znam ponešto i o obiteljskim situacijama pojedine djece. Ovo je moje mišljenje. Tako bih ja krenula rješavati situaciju.
Ivana, plan ti je OK, moj ti je savjet da pričekaš sa TS dok ne vidiš da li će se i nakon razgovora i svega toga što ćeš poduzeti stvar ponavljati.