http://www.trsek.hr/
Frida, tu smo bili...
a prošli vikend smo bili u Bunčiću i isto ti je super. Ima svakakvih životinja, ogromno dječije igralište, jezero...možeš jahati konja...A i bliže je od Trseka!
Eto pa uživajte!!
http://www.trsek.hr/
Frida, tu smo bili...
a prošli vikend smo bili u Bunčiću i isto ti je super. Ima svakakvih životinja, ogromno dječije igralište, jezero...možeš jahati konja...A i bliže je od Trseka!
Eto pa uživajte!!
Ilona :D
zubice pere, on gricka cetkicu, ja trljam..
udaranje - o da, kad se ljuti udari al obavezno poslje puse daje,
najdraze mu je kad naljuti brata ili uzme nesto njegovo onda lupa po kaucu/ podu jer mu isto mora i vratiti
nova fora je da pjeva sam sebi za uspavljivanje i to "da te mogu pismom zvati", prekjucer je lezao na krevetu pola sata i pjevao dok nije zaspao
a jucer smo tu istu stvar slusali cijeli dan![]()
ilona je zakon...jel vam to tobica? baš mi se sviđa uzorak.
shiny..super izgleda ovo gospodarstvo.nisam još čul za to, iako smo već nekoliko puta bili u blizini u grešnim goricama. morat ćemo probat i ovo.
irena... ja sma m dobila već davno, još dok je v napunila 8 mjeseci i iako sam bila tužna jer smo taman došli na more, tek sam poslije shvatila koliko mi je ustvari "falila" - nekako su mi se neke stvari u glavi promijenile, valjda zbog hormona, a i situacija u krevetu se vidno popravila(prije toga baš i nisam bila nešto zainteresirana)
veronik... neznam što je to u toj pjesmi, al v se već jako dugo na nju sva ozari. odmah diže ruke da ju netko uzme pa da pleše.
Evo me najzad.![]()
Doputovali smo pre 7 dana i sad smo u gradu koji se zove Haarlem.
Upoznali smo forumašicu Stray_cat i njenog trogodišnjeg Sebastiana i nadamo se da ćemo upoznati jos dece u nasoj blizini.
Ja sam sad u 9. nedelji i grudi me jako bole, naročito bradavice ali Strahinja to ne respektuje. Kako sednem, tako mi vuče majcu, svejedno da li je upravo pre toga dobro jeo.
Šaljem pozdrave svima, pišem sutra kad mali princ zaspi popodne.
Hej Nelzi! Pa mi smo tu negdje po terminu! Pridruži nam se na jesenskim trudnicama!
Hej Nelzi, dobro nam se vratila!
Buba, to je Priori XP, isprobali smo i tobija i kinga i iseos, na kraju je ispalo da njoj najbolje paše ova.
Shiny hvala na linku, krećem u organiziranje izleta.
samo mala, mala pusa od nas svima![]()
kad ste kod izleta, zna li tko ima li kakvo eko-selo, seosko gosp. ili kako već u blizini bjelovara? ne mogu ništa naći na netu ...
A ja baš došla da napišem jel zna tko što je s kejt, da se nije dugo javljala i ja mislila na njih dvije danas,a kad evo nje...![]()
nažalost neznam ništa o bjelovaru
Samo da vas sve pozdravim, i opet se pojadam Tin je bio jedan dan bez antibiotika i sad opet ima upalu uha, uho curi, on vrišti, sve izgleda grozno. Ja sam smršavila 4 kg zadnja 3-4 tj koliko se borimo s uhom i antibioticima (jedina dobra vijest u ovoj mori).
Shiny jeste bili kod homeopata? Mogu zamoliti za neki kontakt ? (slala sam ti pm, ali ništa ne odgovaraš)
Kejt vidjela sam da tražiš novu čuvalicu, kako ide? Mi smo dali oglas na MojPosao, na kraju ću ipak morati uzeti nekog totalnog stranca, iako sam se toga užasavala, ali voda mi je do grla-sadašnja čuvalica već dva puta u kritičnom trenutku otkazala. Sad mi Tina čuva svekrva s kojom uopće ne komuniciram, i koju kad moram vidjeti (što je 2 puta godišnje) dobijem probavne smetnje, da se ne izrazim nekako ružnije.
Nelzi drago mi je da ste se smjestili i da uživate s tatom.
Svim trudnicama želim da mučnine brzo prođu, a onima koje još nisu trudne a to žele, da im što prije počnu takve tegobe.
Jao mamanatali...ja sam ti poslala pm...i to odmah kad si me tražila i to podugački..
Pa nemam pojma kak' nisi dobila :/
Evo šaljem ti odmah novi..
sorry...
Daj mi plz javi jesi li dobila pm!
Tvoji postovi (i onaj stari koji sam ti poslala prije) mi stoje u outboxu...ne znam zašto ih neće poslati..
Hvala Shiny, evo obje su poruke stigle prije cca sat vremena. Već su mi neki preporučali taj Centar zdr.življenja, pa moždai mi pokušamo s tim. Samo kad mu se to uho malo sanira. Trenutno pokušavam doći do dr.Baudoina iz Vinogradske, navodno je među najboljima za te stvari kod djece, pa da se posavjetujem šta nam je činiti. Kako sada stvari stoje, čini se da ćemo ga morati izvaditi iz jaslica, iako ja zapravo nisam sretna s tim.
Ajde javi kako vam je prošao pregled, i hvala još jednom na informacijama![]()
mislim ja na sve vas, često ...bubimira prvotno napisa
![]()
ne stižem ništa, radim otprilike stalno. i kad bih vam nešto i napisala, krenem pa pobrišem jer nemam ni vremena ni koncentracije. faza. loša.
mamanatali, stavila sam oglas samo na rodi/forumu ... nekako mislim da se tu 'skiću' pošteni ljudi.
za sad - ništa. teta je s nama do 01/05 tako da, ako uskoro ne nađemo novu, morat ću i ja na mojposao i oglasnik i redom. preko poznanika - ništa, kao i prošli put. možda i bolje tako.
nego, zar nije tin u jaslicama? kako to da i vi tražite tetu?
planiram polijepiti i oglase po kvartu, jesi ti razmišljala o tome? koji si kvart? možemo i na pp, čisto da razmijenimo 'tips' kod traženja ...
e. je odlično. puno priča, svuda je ima, još uvijek je zvrkica, jako voli plesati (još sam u potrazi za 'ritmikom' na koju bi ju primili) ...
MM je i dalje po svuda tako da smo često same. snalazimo se nekako.
ma moramo se vidjet
pusa svima, guštajte
Da, on je u jaslicama, ako se to tako može nazvati-ritam je otprilike 3 dana jaslica, 2 tjedna doma.nego, zar nije tin u jaslicama? kako to da i vi tražite tetu?Sad nam se s uhom generalno zakomplicirala stvar i mislim da ćemo ga morati vaditi iz jaslica.
Mi smo u Prečkom i po kvartu sam već prije razglasila, tako smo (i uz pomoć Rode) i našli ovu postojeću tetu koja ga je čuvala kad bi nakon bolesti još trebao biti malo doma da se oporavi. No ona nam je u zadnje vrijeme 2 puta otkazala u najgorem trenutku, pa moram naći nekog pouzdanijeg.
Puse svima!
~~~~~~~~~~~~ za Tina
Bas mi je drago da ste napokon zajedno! A i Haarlem mi je bas sladak gradic, pun bicikla, slatke kucice sa malim vrticima...nelzi prvotno napisa
![]()
za Tina, da što pre ozdravi.
Mi smo noćas imali bezbroj buđenja, šutirao nas je u snu i plakao. Nije se dao umiriti. Verovatno je nesto lose sanjao. A dok je spavao, sisao je non stop.
Sanja, hoćeš li dolaziti u nl još koji put? Baš bih htela da te upoznam.
jaginamamica prvotno napisa
![]()
I zato ja velim..sve one koje ste trudne ili to zelite biti..![]()
Kaj sam ja jedina kaj ne razmislja o tome? Cak i moja baka brije gluposti i prica mojoj mami da sam ja ziher trudna il bum bila ove godine..
Bubinima ~~~~~~~~~~ da sto brze ozdrave.
mamanataliposlala sam ti pm ali mi opet stoji u outboxu i ne da se..
pa mi samo javi jesi li dobila!
dobra vecer mamice
ja jucer bila na pregledu , beba 28oo g , imamo jos 3 tjedna pa vjerujem da nece bit neki kapitalac , jagic je bio 3600g a obicno 2. beba ,ukoliko je mala razlika bude nesto manja od prve.
Druga stvar je da sam sa jagicem u ovo vrime bila prst otvorena , meko usce ..bla bla .... i rekla mi da se pazim , s ovim nista -uloziva za vrh prsta. :? jagica sam lako rodila , necu se valjda sad sa bracom ispatiti.
No dobro , o tom po tom...
Nelzi , kako si se snasla u skandinaviji( da ne pogadjam sad di si otisla) ... di ce se beba roditi? Gore ? Blago ti se ..doula i porod kod kuce ..u kadi...vec te vidim ..smooth & nice
![]()
Ja za vikend jos jednom putujem u bosnu do svojih , bicu mozda i do uskrsa , ako uspijem muza nagovorit da nas malo ostavi.Znam da mater i caca jedva cekaju da vide jagica , pogotovo radi tate sad poslije ovih terapija ... da malo zivne . I tako... Sve ide kako treba , zasad dobro podnosi tu terapiju ... vjerujem da ce tako i dalje ostati.
Ovo vrime je nikakvo stvarno , samo cekam da stane ova kisa i da konacno malo prosetamo na miru.
Jos nisam nista promjenila glede jaginog spavanja , jos uvik se uspavljujemo i prinosamo tokom noci... cekam bolje dane , tj ne da mi se nista.
l
eto saljem vam pozdrave !!!! i laku noc
Evo, da se i mi malo javimo, nekako mi je stalno strka i frka, puno toga se stalno događa...
Mamanatali, pusa Tinu, nadam se da će mu dr Boden pomoći, moje dvije nećakinje su bile kod njega na operaciji, jedna je operirala polipe u nosu, a druga treći krajnik. I samo dobro sam čula o njemu!
Frida, Ilona je baš faca!
Što se udaranja tiče, ima toga, povremeno, i to obavezno uz riječi "dum dum", ali kad kažemo "ne dum", prestane. Ali ne udara samo nas, jako voli udarati po stolu, pogotovo po staklenom dijelu. I onda nas gleda da vidi kako ćemo reagirati.
Imamo još dvije značajke ove faze:
- krenulo je vrištanje i bacanje na koljena kad nešto ne dobije ili mu zabranimo![]()
- tjedan dana jako teško zaspi navečer, jednostavno se ne može smiriti. Uspavljivanje traje i po sat i pol - dva, a ja izađem iz sobe izmoždena, mogu samo još na spavanje. I nema šanse da se vratimo na uspavljivanje bez sike. :/
Imali smo i prvo razdvajanje navečer - tata ga je uspavljivao, a sutradan me cijeli dan nije bilo. I dobila sam - ignoriranje. Joj, bio mi je smiješan kako me ladno "otpušio" i nastavio se igrati kockicama. I stalno je tražio tatu, što se nikad ne događa ako sam ja blizu :D
jaginamamice, blago tebi! samo uživaj!
meni je doktorica zabranila putovanje (i ja sam trebala kod svojih u bosnu, hehe), rekla je da mi je krajnji domet gorski kotar. eto.
otvorila sam se 1cm i sad kao moram mirovati, vi najbolje znate kako je to moguće s klincom od 1,5 godinu.
odra, i ja sam nou ostavila 2 dana s tatom i ponašao se kao da me nije bilo 2 sata. došla sam, malo smo se pomazili, pogledali autiće, sjeo mi u krilo i rekao 'cika' i to je bilo to.
njih dvojica su uživali, obišli sve auto kuće, tata bio sretan da sam mu "malo pustila sina"...
fakat nelzi, ti sad imaš brdo opcija za prirodan porod!
Jedan forumašica sa Bete pronašla ti je link i zamolila me da ti ga pošaljem. Kaže da je tamo prelijepo :DKejt prvotno napisa
http://www.seoski-turizam.net/public...mid=67&lang=HR
Jaginamamica, još samo 3 tjedna??? Ra, i teboi se bliži termin...bravo cure! A moja mrvica ima 20 mm![]()
Bojim se da bas i ne osim ako ne organiziram nesto turisticki. Promocija je bila kraj ovog skoro trogodisnjeg hodocascenja u nizozemskunelzi prvotno napisa
![]()
trudnicama te malim i velikim cvrčkicama![]()
dakle sad sam skužila zašto imam bolju liniju nego prije trudnoće jer nisam imala pms, već 10 dana jedem šta god mi padne pod ruku...prestrašno
Ra zamišljam te kako miruješ, bit će sve u redu, jesi li dogovarala porod u vodi?
ajme annie![]()
ra , ja hvala bogu stalno u pokretu , osim ova 2 tjedna zadnja kad je vrime uzas i ja samo od nervoze zderem i lezim![]()
danas sam se bas nasetala...ali isto imam osjecaj da ce mi se rebra raspast....
ne mogu uopce sjediti :/ boli.
odo vodoravno![]()
Samo brzinski pozdrav svim trudnicama i onima koje će to tek postati![]()
Ja sam na godišnjem i imam manje vremena nego ikada, stalno neki rođendani, godišnjice i sl. Sutra putujemo malo u Slavoniju.
Šefica je u fazi penjanja, to je jedino što ju zanima. Priča manje nego prije, inati se oko svega, ista mama (osim što mama nije u fazi penjanja).
Ugodan vikend želim!
Annie prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Da, a trbuh mi je kao da sam u 4.mj trudnoćes_a_n_d_r_a prvotno napisa
![]()
pa uopce me ne cudi kad si imala manekensku linijuAnnie prvotno napisa
![]()
Dobro jutro svima a irenask SRETAN ROĐENDAN i ludi provod!![]()
irenask sretan roćkas!!!!
irenask![]()
sretan ročkas!
I istulumari se za sve nas!
Irenasksve najbolje!
u Holandiji sam, ipak nisam bas na dalekom severu.jaginamamica prvotno napisa
Jeste da imam brdo opcija kao sto i Ra kaze, ali ja se ne smem upustiti u avanturu poradjanja kod kuce. Mm me ohrabruje da se poradjam kod kuce, ali ako nesto krene nizbrdo, cekanje hitne bi mi bilo vecnost. Nisam panicar, jednostavno mislim da bih se sigurnije osecala u bolnici. Ovde cu ionako moci bebu da odmah dobijem pa i nakon carskog. A ko zna, ako steknem poverenje u osobu koja mi bude vodila trudnocu (to ovde rade babice-primalje) mozda se i predomislim. Za sad sam kukavica.![]()
Sanjam, ja sam mislila da ces jos barem jednom doci
Irenask, happy birthday![]()
MBee,zaboravih pitati..sta je s zubicima? Jel bolje?
Irenask,sretan rockas..![]()
šta je ovo?! svako malo neki rođendan, a kolača niotkud...
irenask sretan, sretan![]()
Irena, draga, sretan ti rođendan![]()
MamaNatali, imate tetu?
Sve, pusa od nas
Kad se družimo, dajte, smislite?
![]()
cure nikako da se javim ...ja jednostavno nemam vrimena za ništa ..budiom se u pet dok pospremim po kući probudim Luku odvedem ga u bake pa trč na posal ...kući dođem oko 5 ..užas neznam ni sam ašta ću ...vidim ovde je puno pojačanja i ja bi još jednu mrvicu ali jednostavno neznam kako bi sve uskladila posal odmor muža dicu...ajoj
Kejt, još nemamo tetu, javile su se nekakve 3 skroz mlade cure na oglas, pa moramo slijedeći tjedan upriličiti razgovore.MamaNatali, imate tetu?
Ja sutra idem na službeni put u Split i vraćam se u srijedu navečer, ne zman kak ćemo preživjeti bez dojenja :? Prvo što ću spakirati večeras je izdajalica :/
mamanatali, hoćete pokušati nastaviti s dojenjem poslije puta? Mene čeka neki put u svibnju i ja si sve mislim da će to biti kraj našega dojenja.meni je stvarno dosta tih noćnih podoja!
Odra i meni je dosta i noćnih i bezbrojnih dnevnih podoja, i ovo bi mi bila idealna prilika da prestanemo. Ali mislim da ako se njega pita, nema šanse da se to dogodi. On će jednostavno nastaviti gdje je stao, sigurna sam u to :/ Nemam nikakav plan unaprijed, jednostavno ću vidjeti kako će ići ova 2,5 dana, izdajalica mi je u koferu, pa kako bude. Pozdrav svima, odoh na aerodrom!