Lena, preslatka je.![]()
Također se zahvaljujem.Larita prvotno napisa
![]()
Osim mede, Lani su sve životinje u zoo-u mace, koke, konji ili zeke.
Najbolja mi je kada je na onoj velikoj reklami sa zecom i jajima, zamijenila zeca sa macom.
MM joj je objasnio da to nije maca već zeko.
Od tada svaki put kada vidi tu reklamu prvo kaže 'Nije maca!', 'Zeko!'![]()
Joj onda morate otići do Dva potoka. Mi smo bili u subotu poslije podne i Lenči je uživala, pomazila je konjića (koje obožava), hranila je zeku sa svježom travicom, vidjela jelene, koke, bee, kozu...
Dok smo hranili zeku MM mu je davao sijeno ali sam ja rekla nek mu radije da svježu travicu. I onda je Lena izvlačila sijeno iz zekinog kaveza i pričala - To ne.. i gurala mu svježu travu![]()
Stalno smo morali ići gledati zeku...
lena![]()
vidis, vidis, i mi bi uskoro mogli malo do 2 potoka!
prosli put nam je bilo super!
mene ubija u pojam ovo glupo vrijeme!!
ocuuuuuu sunce!!!
bas se malo raspitujem koju bi jos predstavu mogli pogledati 1,5 godisnji bebachi jer nam se miffy jako svidjela!!
ima u trešnji i ružno pače za tu dob samo nisam sigurna kada je na repertoaru... pogledaj na njihovim stranicama...bucka prvotno napisa
mi nismo jučer gledali miffy jer sam ja prehlađena, iće ćemo slijedeću subotu/nedjelju...
Dva potoka ili Trajbar, to mi je u planu svakako otići kad zatopli.![]()
Voljela bi da se Lana upozna sa konjima i ponijima.
A i 'miffy' bi željeli svakako pogledati, dok još traje.
Onda se obavezno javiteEna prvotno napisa
![]()
Jučer je Lena razbila usnicu (unutrašnju stranu) na rubu kreveta, bilo je užasno, puna usta krvi, ništa nismo vidjeli - jesu li zubi, usnica.. Koma. Nisam mogla doći k sebi satima, još danas kad se sjetim prođe me jeza....
Srećom, "samo" je površinska rana iako je izgledalo kao da ćemo morati na šivanje...
Kad sam jutros došla u sobu rekla sam joj dobro jutro a ona mi je odvratila Jutro![]()
I prava je skretničarka teme - jučer, dok smo se spremali za krevet, govorila je mama, tući, mama, tući ("pokupila" je od frenda kod tete) i kad smo ju pitali što je rekla samo se zamislila, pogledala prema kutu gdje su joj igračke i rekla Pa-pa vau-vau, pa-pa...
A jutros mi je rekla Mama, debela... Definitivo sam od danas na kruhu i vodi...
Evo malo "friških" slikica
http://public.fotki.com/NatasaS/top-gun--zhivotinje/
Lena je prava frajerica, šaljemo![]()
Jutros kad smo izašli iz stana na hodniku sreli susjeda i Emma ga kulturno pozdravi "juto" (jutro), čovjek odvalio od smijeha.
Lena![]()
EmmaPristojno dijete, nema sta.
Curke![]()
MN - trebali smo u ned obuci iste majice![]()
mi smo cijelo jutro proveli na sanjkanju, grudanju i popratnim zimskim aktivnostima, slikica nazalost nemam jer mi je bio prazan fotic
snijega jos ima dosta pa se nadam da cemo ponovno i sutra
Teo sad hoda po kuci i vice "dude baci!" sto bi u prijevodu trebalo znaciti "grude baci!"![]()
nama su domace zivotinje svakodnevna pojava u setnji,
pa tako jedan susjed ima malo janje koje je glavna atrakcija,
drugi pak ima svinje i krave,
kokosi ima svaka druga kuca (pa ga bas i ne fasciniraju),
vise mu se svidjaju guske, patke, pure (kojima se ja bojim prici pa ih ne hranimo)
curke bok
samo malo da se javim, prije 2 dana smo se hvalili kako smo zdravi, a tu istu noć M. je dobio temperaturu, a i danas je još ima -nije visoka pa izgleda da je krenulo na bolje.
Ne znam da li je neka viroza(samo mu curi nosić), ili su zubići -izbijaju mu 5 (iako do sada radi zubića nije imao temp.) ili jemožda reakcija na cjepljenje ( što bi me čudilo jer je prošlo mjesec dana od cjepljenja)
pusa Lenici i preslatka je , a vama svima lijep pozdrav
Budna noć. Temperatura do 39,3. Povraćanja - mislim da je šlajm u pitanju. Sve u svemu, padam s nogu. Ne postoji ništa gore od toga da gledate svoje dijete i praktički ništa ne možete učiniti.
Žao mi je.![]()
Šaljemo veeelikububanima, a vama puno snage da izdržite.
MANIVA, ako ste se cijepili Priorixom, nama je pedica rekla da se reakcia očekuje nakon tri tjdna od cijepljnja.
Ena prvotno napisa
![]()
puse svim bubinima![]()
Ena prvotno napisa
Ovo me podsjeća na Vitu: Dode! (vode), Dudi (Ljudi), dudu! (dudu!
)
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~
cica/ cice - cim me vidi,obavezno vice "daj cice, kini to, tu sjest!"
ljudi moji vidu istovremeno izbijaju tri (a čini mi se i 4) četvorke - miš je super dobar, tu i tamo ima ispade ali sve je u granicama normale.
Čak i noći su OK uz jedno buđenje.
Jadno malo zubato prase, stalno gura prste u usta i slini.
I Maksimu izbijaju 4 trojke odjednom......Svim bolesnima ozdravilice, ostalima pusice, držite mi fige sutra u 9 imam ispit!
Prvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bolesnim.
Za male zubonje velikida zubici sto pre izbiju.
Za yavannu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ispit.
Za mene kockica cokolade, a svima ostalim po poljubac!
Mirta30 prvotno napisa
Što je ovo!?yavanna prvotno napisa
Krenula invazija zubića!!!![]()
yavanna,~~~~~~~~~~
Pozdrav svima !
Na poslu mi je ludnica, a bolesna sam ko pas pa nemam za ništa volje. Uživajte mi i šaljem puse svima![]()
Mirta30 prvotno napisa
Što je ovo!?yavanna prvotno napisa
Krenula invazija zubića!!![/quote]
aniti su izbila 3 kutnjaka, sad cekamo jos taj zadnji
ima temp, proljev cvili i cica
nista ni ne jede, samo cika
osjecam se ko limun![]()
i sad su krenule i trojke, natecena sva
padam s nogu :zavrtiopadunesvjest:
i niki trenutno izbijaju gornje jedinice i donje nemampojma koje!!!Ena prvotno napisa
![]()
![]()
ja bila kod dr. tiefenbacha u vezi bolova u koljenima i nakon skoro 30 godina konacno imam dijagnozu! INSTABILLITAS PALTELLAE BIL iliti nepravilno razvijenu casicu u koljenu!
lijeka nema! samo vježbe!!
bucka, e baš te našao![]()
a da je barem neki ljek ili eventualno kremica
počni vježbati što prije jer kada dođeš u 50-te može biti frke
očito krenula sezona proljetnih zubića
kod nas ne rastu zubići smo vas pozdravljamo i vibramo da bude što bezbolnije![]()
Bucka, samo se ti daj na vježbanje, ja se pokušavam natjerati da radim trbušnjake, ipak će brzo ljeto, ali nema šanse, stalno se nešto izvlačim![]()
a ja od pre 15-ak dana idem sa mm-om u gym!
nisam dobila ni jednom upalu misica, cak me nista ni ne boli, a uradim stvarno mnogo vezbi.
na stomaku se vec primecuje, a na guzi je pocelo.
idemo 3 puta nedeljno.
nama je krenula jedna petica, ocekujemo da ce izbiti na leto!
nama već mjesecima slina promoči jaknu, majicu, bodia od zubića ni z.
Jooooooooj. danas sam doživjela takav rastop u jaslicama ... naša najdraža teta je danas rekla meni: on je tako dobar, jel ja njega mogu doma otpeljati. ja se s njim tako lijepo porpičam. Gdje je tata? F: tata jadi. gdje je mama? F. mama jadi. A gdje rade? F: vani
tko je tetin najdraži dečko? F: ti!
(sad mu je nova fora, umjesto 'ja?'' koristi 'ti' )
Potpis na ovo (odvježbala sam jednu večer)ivana s prvotno napisa
Bucka - nadam se da ćeš bolove uspjeti riješiti vježbama![]()
Mirta - jeste se odlučili za ime?
Fran -![]()
kovke prvotno napisa
Mišić mali!
bucka, sretno s vježbama!![]()
NE, ali vjerovatno je BrunaMama Natasa prvotno napisa
![]()
Bok cure svima!!!
Mi bili po prvi puta za ozbač bubini a pošto sam ja van stroja s riganjem i mučninama već 3 tjedna nisam imala snage pisati.
Bila sam na uzv- bebek dobio termin 25. 10. i sve je ok. Maksić raste i uživa samnom doma na čuvanju trudnoće (koliko može jer sam ko smrt na dopustu (ali me to ne sprečava da u sebe bacam gomile smeća od hrane jer ništa zdravo ne mogu ni vidjeti a kud pojesti![]()
))
Bucka daj molim te samo u kratko objasni Miffi -gdje kad koliko za koga?![]()
Pusa svima zubićima i bubićima
Hvala na ~~~~~~ pomogle su!!! Cijeli dan zujim po kući i čistim nered koji su napravili Maksim i dida (babysitter)...... sve su izvukli što se dalo izvući iz ormara.
Super je ime Bruna![]()
Bucka ~~~~~~za koljena
DanijelaH. ~~~~~~~za mučnine...iš.iš
I za sve zubiće ~~~~~~~
I one koje su umorne~~~~~~
I specijalnaza kovkića i Frana
Fran zakon!
Mogu zamisliti kako to slatko izgleda..
Danijela tebi jedanda mucnine sto pre prodju.
Yavanna, znaci cestitamo?
Mirta blizi se april, uskoro ce i beba. Ne znam kako se tebi cini, ali meni je bas sporo prolazila tvoja trudnoca.
Super sto ste blizu pronalazenju imena.
A meni novi napravio ranu na siki. Stalno me je grebuckao i na kraju napravio pravu ranicu, duzine oko 7mm i naravno bez sanse da skoro zaraste jer stalno grebucka po njoj.
Inace sam pocela da nosim bodije jer mi je skoro otkinuo jedan mladez desno od pupka isto tako ceprkajuci.![]()
yavanna, čestitam!!! :D
MM i ja također početkom 4. mj. polažemo ispit.
Lana danas ide didi i baki kako bi mi mogli učiti.
Prvi put ostaje kod njih preko vikenda.
Cijeli tjedan joj o tome pričam i ona se jako veseli odlasku.
Kod dide i bake su i njezine sekice s kojima se voli igrati.
Sve to sada izgleda super, samo je mene strah da li je ona zaista svjesna da će biti bez mame i tate duže nego inaće,
i kako ćemo svi preživjeti noć obzirom da je još uvjek mali ovisnik o ciki. :/
Da, da mozes mi cestitati! Polozila ja s 5! a prof. me dobro iscijedio, 35 min , mozak mi je rastvorio ko kišobran.....Sad imam još jedan ispit u srijedu . nakon toga mi ostaje još 6 :shock: ......
Maksim nikad nije proveo noć bez cike,bez mene ,niti u tuđem krevetu, ni u kinderbetu. Meni bi to bio SF.
Cestitam! :D
Ja pokusavam da radim nocu, a ni novi nije proveo noc ni bez budjenja, ni bez sike ni bez mene!
Curke- Mifffy :? :? o čemu se radi, tko, gdje, kada!
Pleaseeee
Danijela - Miffy predstava u kazalistu Trešnja
tu se spominje http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=37858
mi bili Teo pratio ko hipnotiziran, najbolje je sjesti skroz naprijed
jer inace se slabo vidi a imas raspored ovdje http://www.kazaliste-tresnja.hr/hrv/...ID=b_predstave
yavanna - čestitam!
Dobro jutro.....
Yavanna, čestitke i od mene... svima ostalima koji uspjevaju učiti držim fige, meni to nikako ne uspijeva i zato![]()
Ja sam na godišnjeeeeeem...... :D :D
Dobro jutro svima!
Ena- kako je prosao vikend kod bake i dede?
Pozdrav svima!!!
Larita, uživaj na GO!!
Šteta što je Miffy tek idući mjesec.
Vikend s bakom i dedom - prošlo je dosta dobro, u igri sa sestričnama.
Po noći se dvaput probudila plačući, baka bi ju uzela u naručje i tako se brzo smirila i
zaspala. Nije me dozivala.
Ne mogu vam opisati koliko sam bila u brizi kako će Lana (a i baka i deda) prespavati tu noć bez mene, i da li sam pogriješila što sam ju ostavila, uopće nisam spavala.
Kada smo došli po nju, imali smo šta vidjeti, u kući ludnica, cure su se zagrnule bakinom spužvom za vježbanje i tako zajedno trčkarale po kući. Baš su bile slatke.
Lana, kada me vidjela, nabacila je osmjeh od uha do uha, zagrlila i naravno, prvo što je rekla: "Dudu!".![]()