Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: krevet, budilica i luđainja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno krevet, budilica i luđainja

3g 3 mj s nama, bez tendencije odlaska
    ovo sam napisala na topicu o co-sleepingu prije mjesec dana aaallliiiiiiii on već dvije noći spava u svojoj sobu

kupili smo mu prije 3 dana novi krevet. zapravo krevet, jer je do sada spavao s nama. I sastavljali smo ga taj dan 1000 godina, a on je cupkao okolo i sam se skinuo u piđamu i zapitkivao "kad mogu ići spavati?" :?

i tako je frajer legao (tata je morao kraj njega, ali ajde..) zaspao za 10 minuta i spaaaaaaava ko top. 3 godine 4 mjeseca i 3 dana. Eto, ipak nije do mature spavao samnom.

Aliiiiiii. Ja ne mogu sad zaspati. I previše mi je mjesta. I fali mi noga u rebra i slinava njuškica u facu. I nema ruke oko vrata i puse u 4 ujutro. I nema njegove medvjeđe ergele. I kaj je baš morao otići

i tak. ja sam si navila sat u 3 da ga idem pogledat u svoju obranu mogu samo reći da je soba stvarno na drugom kraju stana, kroz hodnik, iza dvoje vrata, pa ga ne bi čula možda

evo da vidite. još samo moramo ove zastore ispod kreveta razvuć da imamo skrivaonu..kad luda mama dođe bauljat po sobi usred noći.

http://img156.imageshack.us/img156/4913/41439760fz7.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/2600/hjps5.jpg

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma vratit će se on!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čestitam

(znaš kaj sam rekla aqui kad je otvorila ovakav topic? 8) )

a i iskusne mame kažu da je to privremeno...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala fakat nisam normalna. i fali mi "k" u naslovu da budem potpuna luđakinja

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sjetila sam se jedne price u kojoj su roditelji samoincijativno vratili "paketic" sebi u krevet, jerbo nisu mogli zaspati bez da im je "paketic" priljubljen uz leda.

ps. nemoj se prerano ni veseliti ni zalostiti. tako je bilo i kod nas kad je dobila svoj pravi krevet s toboganom i svoju sobu. trajalo kratko.
    daklem soba je naravno u upotrebi za igranje i slicno. a u krevetu njenom spavamo povremeno mm ili ja.
    ali zadali smo si rok. do ljeta moramo pronaci neki nacin da je privolimo na njen krevet.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da i kod nas tobogan igra ulogu. pogledaj sliku gore

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sincic ti je jako zgodan i sladak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel te nije bilo frka stavit ga da spava na povisenom ako nemirno spava sa vama?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i mene je toga strah

marko uspije bubnut i sa bračnog,jer putuje po krevetu

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi smo vec nekoliko dana u slicnom raspolozenju.
    Tonka je dobila krevet, u toncekovoj sobi, i silno je uzbudjena zbog toga.
    Doduse navecer ja moram leci kraj nje (sto nije bas ugodno, krevet je dug oko 80cm) da bi zaspala. Nocu kad se probudi je nekoliko puta uspije uspavati tata (pokusavamo je pomalo odviknuti od nocnog dojenja), a pred jutro je donesemo k sebi (onda bas hoce cicu, i tatino nosenje vise ne pali).
    Uzasno nam je cudno leci navecer u prazan krevet, i slobodno glasno razgovarati.
    I bezbroj puta idemo provjeravati i gledati kako spava.
    Nocu, kad kmekne, ko sumanuti jurimo iz nase sobe u djecju.

Ali ona je presretna, i jako ponosna.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A tek MM i ja, mi smo totalni ludjaci.

Kupili mi sobu i složili krevete i njih smjestili tamo na spavanje, i kad su pozaspali, a mi u svom krevetu ko dva pustinjaka, okrenemo se jedan drugome i u isti glas: ajmo po njih!
    I tako si mi donjeli usnulu djecu i fino svi četvero spavali zajedno, ali tako još samo par većeri, pa odustali, jer nije baš bilo lagano nosit ovog od 23 kile.
    Jednostavno su nam falili.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    jel te nije bilo frka stavit ga da spava na povisenom ako nemirno spava sa vama?
    a on se vrti uokolo, a ima ogradu, tak da nemre past. ak se ne digne pa ne prekorači, a to ne radi. vidjet ćemo

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    i mi smo vec nekoliko dana u slicnom raspolozenju.
    Tonka je dobila krevet, u toncekovoj sobi, i silno je uzbudjena zbog toga.
    Doduse navecer ja moram leci kraj nje (sto nije bas ugodno, krevet je dug oko 80cm)da bi zaspala. Nocu kad se probudi je nekoliko puta uspije uspavati tata (pokusavamo je pomalo odviknuti od nocnog dojenja), a pred jutro je donesemo k sebi (onda bas hoce cicu, i tatino nosenje vise ne pali).
    Uzasno nam je cudno leci navecer u prazan krevet, i slobodno glasno razgovarati.
    I bezbroj puta idemo provjeravati i gledati kako spava.
    Nocu, kad kmekne, ko sumanuti jurimo iz nase sobe u djecju.

Ali ona je presretna, i jako ponosna.
    Kakav je to krevet dug 80 cm??? :?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to sam i ja htjela pitat naš je 190x90 cm

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure, klin se klinom izbija! :D

Najbolje je napraviti novog bebača, pa tako ukrug. Mi smo sad kod trećeg.

I majstor je sam započeo proces odlaska, iako ga nitko ne tjera. Al tamo u drugoj sobi mu je brat i veća je fora spavati u velikom krevetu nego u kimbaću... Sve češće ostaje tamo cijelu noć.

Obzirom da je ovo zadnji planirani kikač, ja uskoro nabavljam mačka. Ne mogu bez maženja, nek mi bar netko grije noge. Uostalom, poznato je da mačke ne mogu patiti od stresa, imaju prirodnu antistres zaštitu - predenje.
    I dokazano je da kad maziš mačku koja prede i ti se oslobađaš stresa.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jer putuje po krevetu
    joj i moja pravi takve piruete po bracnom krevetu da to nije normalno. kad ju uspavamo i kad se kasnije vratimo u krevet, ona sa nogama na jastuku, uvijek otkrivena... samo je jednom pala s kreveta.

i da... kod nas ni u primisli da bi se moglo preseliti barem u mali krevet pored naseg, a kamo li u onaj veliki u njenoj djecjoj sobi. jedino sto je pohvalno... kad ju prebacimo u mali, u po noci se vrati u nash veliki bez buke i placa. samo osjetim da mi nesto hoda po nogama.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je bilo fenomenalno kako je Tan, otkako se preselio s netom napunjene tri godine u svoj krevet (pol metra od našeg ) počeo skroz drugačije spavati.

Kad je prije spavao u kombinacijama krevetić-naš krevet obično bi se stalno nešto vrtio, meškoljio, mijenjao mjesta glavi i nogama za 180 stupnjeva (posebno mrak kad spava s nama pa nas buba u glavu, jednom nogom MMa, a jednom mene ), dizao se usredn noći u sjedeći položaj pa se bacio natrag u ležeći, gmizao po našem jastuku i tam spavao poprečki i sl.

U svom krevetu jedino se vrti malo na lijevi, malo na desni bok ili trbuh-leđa. Nikad još nije pao sa svog krevetića, a zaštitnu ogradicu nema (imam jedan malo duži ukrasni jastuk s bivšeg kreveta pa sam mu ga fiksirala između noćnog ormarića i njega da mu barem zaštiti glavu ak pada, ali nije uopće bilo potrebno, no ja mirnije spavam).

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mrvica mala bas je frajer.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ej pa sad sam tek skuzila, nonochka, da je malac u svom krevetu. a i mene bi privukao onakav tobogan

ja sam bas moju pitala jucer, dali bi htjela da joj kupim krevet, i rekla je da bi, i onda sam pitala a gdje bi onda spavala snama ili u svom krevetu. rekla je u svome. uf necu joj ga jos kupiti. mada mislim da bi to ostalo samo na rjecima. no zivi bili pa vidjeli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •