Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: abc svjezi krem sir

Datum pristupanja
    May 2006

Početno abc svjezi krem sir

moja cura od 13 mjeseci obozava spomenuti sir, jela bi ga stalno. jede ga s kruhom. sastav ovog sira je mlijeko vrhnje i sol. dali je u redu da joj ga davam koliko ona hoce, moze preporuka za neki drugi ako ovaj ne valja

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi već jako dugo Maurenu dajemo abc sir i stvarno nemam pojma koji drugi bi mu dala....pojede skoro cijelo malo pakiranje

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja svojima (blizanci, skoro 3 godine) ne dajem ABC sir, upravo zbog ogromnog postotka mliječne masti (70%). Ako im ne dajem piti mlijeko, neću im davati niti taj sir.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moja jede ABC sir od negdje 12.-13.tog mjeseca, i to najradije u kombinaciji s palentom.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara u zivotu nije probala ABC (niti BUCO) i ja se uvijek pitam u cemu je fora i zasto to svi daju djeci :?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zara u zivotu nije probala ABC (niti BUCO) i ja se uvijek pitam u cemu je fora i zasto to svi daju djeci :?
    Zašto ne?
    Vanja ga jede ponekad za doručak namazan na kruh. To se odnosi na ABC, Bucu nije jela, jer ga ne jedemo ni mi, ne odgovara mi okus.
    Daleko od toga da pojede pakiranje, pojede koliko treba da se srednje debelo namaže feta kruha.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam razloga.
    ali svi zivi to daju djeci, pa me zanima u cemu je fora

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nemam razloga.
    Pa fiiiiiini je sir.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sir je meni genijalnog okusa, nema nekih dodataka, aditiva, cuda, a mlijecne proizvode ce malisa jesti poput nas. ABC sir ce sigurno biti zastupljen na tom popisu, on mi je za klasu bolji od svih ostalih namaza...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    nemam razloga.
    Pa fiiiiiini je sir.
    bucu nisam nikad u zivotu probala pa ne znam, abc jesam, i puno mi je bolji od dukatele, ali je moj glavni favorit ipak vajkrem (koji ima dodatke, sad sam pogledala :/ )

oke, i abc s vlascem mi je fini...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je ABC dobar jer je neutralnog i blagog okusa, zato mi je OK za dijete.
    Lea ga nažalost više neće, a prije je znala pojesti cijelu malu kutijicu za večeru. Što se masnoće tiče - to se traži

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam u cemu je fora drugima, meni su fora ona mala mala pakiranja, pogotovo kad mi klinci stanu kraj frizidera s mlijecnim proizvodima i razgledaju one sarene dukatine i slicne plasticne kerefeke, ovo je onda stoput bolje

jedu ga zlicom. za masnocu ne marim, to je jedina masnoca losa koju dobiju

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

, ali je moj glavni favorit ipak vajkrem
    ooo, i taj mi je dobar, ali ABC kupujem jer imaj manja pakiranja, kod vajkrema mi se dogodi nekad da se otvori i pojede pola, pa stoji danima u frizideru

oke, i abc s vlascem mi je fini
    a u ovome se davim, mmmm

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nama pedijatrica rekla da dajemo sve sireve osim abc jer taj ima najviše soli??

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja ga obožavam a mala ne želi ni probati.kod nas je opet problem što ona ništa novo neće probati bio to sir ili nešto drugo.recimo nikada nije jela kruha i sira namaz a ja bi voljela da to npr doručkuje..bolje nego predosadni lino

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj joj dati sa žlicom, a inače razumijem, tako niti Lea neće probati masu stvari, sve joj je bljak šugi već na pogled, npr. jede nekakvo kukuruzno pecivo sa sirom i vadi si van taj sir i jede, jede štrukle, a 'bijeli' sir (svježi kravlji) neće niti pogledati, a posebno joj je omražen onaj zrnati sir od Dukata, to je doživjela šok kad sam joj probala dati i stalno se sjeća tog događaja i govori da ne voli onaj sir na zrnca i da je to bljak! šugi!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

karlo ga obožava i iako ga najčešće jede s kruhom, ponekad ga hoće jesti samog sa žlicom i dopustim mu...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    karlo ga obožava i iako ga najčešće jede s kruhom, ponekad ga hoće jesti samog sa žlicom i dopustim mu...
    Ovako i Zvjezdica. Počelo je u vrtiću gdje ga zovu "namaz" i totalno se navukla. Uvijek imamo zalihu doma. Ne znam što (ne) stavljaju u njega da je tako fin, ali i mi veliki često znamo posegnuti za njim. Preobratila nas je totalno

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo ga jele na kile :/ ... a onda sam skužila kako mi teško padne na želudac, pa tek tada išla provjeriti masnoću :shock: ...

zamijenile smo ga meggle svježim sirom (pakiran po pola kile).

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni se pari da su sva dica koju znam imala opsesiju nekom hranom... koliko je moj stariji pojeo mesnih doručaka ni sama ne znam ali kad me je tako lipo molija

monin te pupi mi memi camo jot danac

aj sad ti reci ne moš više to jist...je rajt... znan da nije baš najzdravija stvar na svitu ali taj misec mu je bila najdraža... misec iza toga je tamanija domaći pekmez od višanja a iza toga juhu... ujutro u podne i navečer...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ne samo masnoća. ABC sir je jaaaako slan.
    Ne želite navikavati djecu na toliko soli, sigurna sam.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    I ne samo masnoća. ABC sir je jaaaako slan.
    Ne želite navikavati djecu na toliko soli, sigurna sam.
    meni uopće nije slan :?
    ovo ti subjektivno tvrdiš da je jaaaaako slan???

Šefica obožava abc namaz, a ja se u onome sa šunkom doslovno mogu udavit kako mi je dobar.
    samo šta Šefica abc zove dukatela (a dukatelu nikad ne kupujem. šta ti je utjecaj reklama na dicu).
    mene uopće ne zabrinjava masnoća u abc-u.
    buco mi je sto puta lošija solucija onako gnjeckast i lipljiv za ruke i jezik.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni isto uopće nije slan, a ne znam zašto bi me zabrinjavala masnoća u dječjoj prehrani :?

Da bar Lea još uvijek hoće ABC sir!

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ABC sir je jedini sir koji J. voli, mada ni njega ne jede pretjerano,( nije ljubitelj sireva.. ), pojede ga namazanog na kruh, a kad je bio manji jeo ga je sa palentom.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Od svih namaza, abc sir je jedini koji M. voli. Ja sam sretna kad pojede bar to.
    Ne vidim razlog zašto bi on bio tako loš, nema nikakvih aditiva, konzervansa, neku pretjeranu slanoću nisam primjetila, a masnoće su poželjne kod male djece.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne vidim nikakav problem u masnoci ABC sira za dijete (vidim opasnost u ogranicavanju masnoca djetetu) i nije nam preslan. To je jedino kupovno/pakirano od namaza sto E zeli. (ok, zeli ona i pastetu, ali je ne dobije)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I moj dječak je jako volio papati abc sir, žličicom, bez kruha. Držalo ga je to u periodu od 13-15 mjeseci, a nakon toga više nije bio toliko oduševljen time.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja se sjećam kako je ABC PRIJE bio jaaako slan, ali sada više nije...

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I mi jedemo puno abc sira i to je jedini namaz koji mu dajem.
    Od svih gluposti na policama trgovina, on mi je nekako najpihvatljiviji.

Samo što više ne želi na kruh nago ga jede sa žličicom, smaže onu malu kutijicu, nekad i malo više.

Ono što sam primjetila kod tog sira (i malo me smeta) je što je nekad fin, kremast i maziv, a nekad suh, samo se valja po kruhu i ne da se uopće razmazati :/ zašto?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Patrik doslovno obožava taj sir i meni je zbog toga drago jer nema nikakvih dodataka, a nije mi nešto pretjerano ni slan. One vajkreme i ostale namaze izbjegavamo. Jedno vrijeme je volio i običan kravlji sir, ali sada to više neće jer je CIA (sira) za njega abc sir ili onaj zrnati kojeg također voli i ponekad zna samzati skoro 200g dakle cijelo pakiranje. A abc u zadnje vrijeme liže sa kruha i kada sve poliže viče još još pa mu onda na raskvašeni kruh od sline moram ponovno mazati
    One buco i Zdenka sireve pljuje

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi takodje volimo abc sir, ali da je slan, jeste. Cesto pomijesam bijeli sir (megle ili zagrebacki) i mileram (vrhnje), napravim od toga jednu mjesavinu, djeca to vole jos vise nego abc

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •