Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: PCO i Macina trava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno PCO i Macina trava

Vec odavno vas citam i konacno resila i ja da se uclenim ovome divnom forumu.Ja 27god, MM 31.Kod MM je sve OK kod mene PCO.
    Dugo sam primala klomifen i dobrason al mi nije pomoglo .Zatim je bila inseminacija koja nije uspjela.Posle dva meseca je bio prvi Ivf pozitivan ali za nedelju dana menga je bila tu i izgubili se ebrionciciiii .Drugi Ivf je bio opet nakon dva meseca i opet nista.Neznam kako sam uspjela da vratim sebe od tuge i depresije koje nije mi dala da disem.Nisam imala sa nikome da pricam o tome jer nikome nismo rekli pa sam vas dugo citala i tjesila se svama.Skoro sam bila kod Genikologoa i on mi je predlozio da idemo na treci Ivf .Nekako se radujem sto ce to da bude opet to uskoro al se i uzasno boim.Plasim se opet od neuspjeha koj neznam kako cu da ga prevazigem . Meguvremeno pijem Macina trava i htela sam da pitam ima li neko iskustvo sa taj caj i dali on pomaze kod zenama koje imaju PCO.Puno sam slusala da je pomogao pa nekako se nadam da ce mozda i meni.
    Nadam se da necete mi zameriti na moje greske ,jer sam iz Makedonije.Pozdav svima

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dobro nsm došla i što prije otišla na trudnički. Ne znam za macinu travu, no moja sestra je s policističnim jajnicima i katastrofalnim spermiogramom njezinog dečka ostala prirodno trudna nakon nekoliko mjeseci korištenja PMS free. Slučajno ili ne, ali ranije su bezuspješno pokušavali barem pet godina. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Roze dobro nam dosla

Sto se tice macine trave mogu ti reci samo najbolje o njoj ja nazalost nisam uspjela s njom ali znam da hrpa cura je :D

evo ti tu nesto malo o macinoj a pretrazi si malo morta tog biti jos puno jer se dosta govorilo o njoj tu .. sretno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=27892

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=8005

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

draga roze,dobrodošla.što se tiče macine trave i ostalih čajeva,podržavam i vjerujem da dugoročno korištenje djelomično i pomogne.Međutim osloniti se samo na njih jednako je dobitku lota.Netko i dobije.
    Što se tiče IVF-statistički imaš svakim pokušajem veći postotak uspjeha,tako da ti taj 3.IVF može značiti i uspjeh.
    Želim ti mnogo sreće!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Roze, u vezi macine trave (marulje) baci pogled i ovdje. Od srca ti zelim da se sto prije preselis na trudnicki pdf

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: PCO i Macina trava

Hala svima bas ste super :D !
    Ove dva meseca definitivno nastavicu da pijem macinu travu mozda i nesto zakaci ce se ako ne i bar sam i to probala iako znam da se malo duze pije. Pocetkom maja idemo na 3 IVF pa mozda ce da bude stvarno treta sreca .Za sada radim na tome da malo omrsavim iako nemam toliko mnogo kilaze i naravno da ostavim cigarete da bar malo olaksam treci pokusj .
    Ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobrodošla Roze...i sve dobro ti želim

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Roze, dobrodošla!
    Nadam se da ćeš uspjeti s macinom travom ili bez nje, svejedno.

Ja probala čaj i zamalo sve ispovraćala! Okus je zaista strašan, miris još gori... Skokni malo na "Prije začeća", tamo imaš puno o toj ali i odrugim travama i pripravcima. Mislim da neke cure imaju i rješenje kako prikriti taj gadni okus i miris.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala Mala9 !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Prelepi je ovaj forum !!! Evo citav dan nesto prelisatvam tako mi je sve simpaticno. [/code]

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cao Iva_luca !
    Ne da je odvratan ukus al sta cu moram piti.Na opakovci pise da se pije sa medom .Neakad tako nekad zatnem nos i gutam .Bas me interesira sad na sledeci ultrasal sta ce da mi kaze doc. mozda ce da ima neko podobrenje.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I ja sam probala piti macinu travu u kombinaciji s Utrogestaom i klomifenom i dogodio mi se velili problem...zbog procesa stimulacije i učinak čaja nije bio isti, desni jajnik mi je potpuno podivljo još više cisti mi se stvorilo i narastao je ogromno, morala sam na hitno bolovanje i mirovanje....tako da iz svog iskustva nikako ne uzimati na svoju ruku....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •