-
-
Dobro nsm došla i što prije otišla na trudnički. Ne znam za macinu travu, no moja sestra je s policističnim jajnicima i katastrofalnim spermiogramom njezinog dečka ostala prirodno trudna nakon nekoliko mjeseci korištenja PMS free. Slučajno ili ne, ali ranije su bezuspješno pokušavali barem pet godina. Sretno!
-
Roze dobro nam dosla
Sto se tice macine trave mogu ti reci samo najbolje o njoj ja nazalost nisam uspjela s njom ali znam da hrpa cura je :D
evo ti tu nesto malo o macinoj a pretrazi si malo morta tog biti jos puno jer se dosta govorilo o njoj tu .. sretno
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=27892
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=8005
-
draga roze,dobrodošla.što se tiče macine trave i ostalih čajeva,podržavam i vjerujem da dugoročno korištenje djelomično i pomogne.Međutim osloniti se samo na njih jednako je dobitku lota.Netko i dobije.
Što se tiče IVF-statistički imaš svakim pokušajem veći postotak uspjeha,tako da ti taj 3.IVF može značiti i uspjeh.
Želim ti mnogo sreće!
-
Roze, u vezi macine trave (marulje) baci pogled i ovdje. Od srca ti zelim da se sto prije preselis na trudnicki pdf
-
-
Dobrodošla Roze...i sve dobro ti želim
-
Roze, dobrodošla!
Nadam se da ćeš uspjeti s macinom travom ili bez nje, svejedno.
Ja probala čaj i zamalo sve ispovraćala! Okus je zaista strašan, miris još gori... Skokni malo na "Prije začeća", tamo imaš puno o toj ali i odrugim travama i pripravcima. Mislim da neke cure imaju i rješenje kako prikriti taj gadni okus i miris.
-
-
-
I ja sam probala piti macinu travu u kombinaciji s Utrogestaom i klomifenom i dogodio mi se velili problem...zbog procesa stimulacije i učinak čaja nije bio isti, desni jajnik mi je potpuno podivljo još više cisti mi se stvorilo i narastao je ogromno, morala sam na hitno bolovanje i mirovanje....tako da iz svog iskustva nikako ne uzimati na svoju ruku....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma