Vec odavno vas citam i konacno resila i ja da se uclenim ovome divnom forumu.Ja 27god, MM 31.Kod MM je sve OK kod mene PCO.
Dugo sam primala klomifen i dobrason al mi nije pomoglo .Zatim je bila inseminacija koja nije uspjela.Posle dva meseca je bio prvi Ivf pozitivan ali za nedelju dana menga je bila tu i izgubili se ebrionciciiii .Drugi Ivf je bio opet nakon dva meseca i opet nista.Neznam kako sam uspjela da vratim sebe od tuge i depresije koje nije mi dala da disem.Nisam imala sa nikome da pricam o tome jer nikome nismo rekli pa sam vas dugo citala i tjesila se svama.Skoro sam bila kod Genikologoa i on mi je predlozio da idemo na treci Ivf .Nekako se radujem sto ce to da bude opet to uskoro al se i uzasno boim.Plasim se opet od neuspjeha koj neznam kako cu da ga prevazigem . Meguvremeno pijem Macina trava i htela sam da pitam ima li neko iskustvo sa taj caj i dali on pomaze kod zenama koje imaju PCO.Puno sam slusala da je pomogao pa nekako se nadam da ce mozda i meni.
Nadam se da necete mi zameriti na moje greske ,jer sam iz Makedonije.Pozdav svima