-
Evo i mene...
Napokon se i ja mogu malo pohvaliti. Htjela bih podijeliti sa vama sreću zbog koje mi je cijeli dan lagani
na licu. Već vidim jednog malog
kako trčkara po kući...
Dakle, početkom 2. mjeseca ove godine poslali smo molbu u Kumičićevu, a na prvom razgovoru smo bili prošli tjedan u utorak. U jednom danu smo obavili i razgovor sa socijalnom radnicom i sa psihologicom, obavili testiranje, i danas su te dvije (vrlo drage) gospođe bile kod nas doma. Rekle su mi (MM nije bio samnom jer je bio na poslu) da smo ostavilli odličan dojam ( 8) ), da ćemo rješenje o podobnosti dobiti za 10-ak dana i da mozemo početi sa slanjem molbi. Ne znam da li se to meni čini, ili se to nešto fakat brzo odvija. Da me krivo ne shvatite, nas to jako veseli i presretni smo :D, ali ja sam očekivala da će ta obrada trajati puno dulje, s obzirom na iskustva sa ovog foruma. Mozda eto imamo sreće što spadamo u CZSS - ured Podsused, a čula sam da su oni jako ekspeditivni po tom pitanju...
Drage mame (i tate) i one (oni) koje će to postati (a zelim da nam se to što prije ostvari), šaljem vama i vašoj preslatkoj dječici, puno
maja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma