Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Da li je bebi udobno u slingu?

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    ma, meni nije bed što krakovi brišu parkirališta jer ionako ti krakovi ne idu na bebu
    Eh, da, ali te krakove diras dok svezes mamamu, a onda takvim rukama bebu Mene recimo to jako smeta, pa razvijam tehniku vezanja marame tako da krajeve prebacim preko ramena dok ih ne povucem na koju vec stranu treba ili ih pridrzavam koljenima.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nosamo se (usisavamo, čistimo kupaonicu,...) zadnjih par dana u marami i oduševljena sam, ali... Ne samo da mi marama obriše pod kada je stavljam, nego mi ju je još teže skinuti. Dobro da je neki dan naletila moja mama da me odpetlja jer me već panika počela hvatati kako sam se sva zamotala. Mislim da će mi biti lakše održavati podove sterilnima nego naučiti staviti i skinuti maramu bez da padne na pod. :/

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ima jedan vez koji se sveže držeći maramu u ruci, onda se svezana marama stavi na sebe i onda beba unutra i onda se jednom rukom svezana marama može skinuti
    jedva čekam da S. počne držati glavicu pa da to uvježbamo pa nećemo vući ništa po parkiralištu

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zaboravih prijaviti jos jedno rjesenja za problem marame po parkingu.

Ja se nekada obmotam maramom vec kod kuce, labavo doduse, i kad dodjemo na odrediste - i parkiramo se - samo treba sve fino zategnuti, bebu ubaciti unutra i uzivati.

kailash, koji je to vez koji spominjes?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •